13/10/2021

Αποκλειστικό! Έκπτωση 20% στο NBA League Pass για πελάτες COSMOTE!

Γράφτηκε από: Ν. Δρικάκης

Στο πλαίσιο της μεγάλης πολυετούς εμπορικής συμφωνίας με το NBA, οι πελάτες της COSMOTE  μπορούν να αποκτήσουν σε ειδική προνομιακή τιμή το NBA League Pass, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φαν της διοργάνωσης να παρακολουθούν, live και on demand, όλους τους αγώνες της σεζόν.

Μια νέα αποκλειστική προσφορά για τους λάτρεις του NBA ετοίμασε για τους πελάτες της (σταθερής η κινητής) η COSMOTE. Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια της εμπορικής συμφωνίας με το NBA ,οι πελάτες της COSMOTE  μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή (-20% έκπτωση) το NBA League Pass, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φαν της διοργάνωσης να παρακολουθούν, live και on demand, όλους τους αγώνες της σεζόν.

Απόκτησε τώρα το NBA League Pass και παρακολούθησε, live και On demand, όλα τα παιχνίδια από όποια συσκευή θες. Γίνε συνδρομητής στην premium υπηρεσία του NBA, και θα έχεις πρόσβαση, ανάλογα το πάσο, στους αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και τα NBA Playoffs, Final και Draft – μέσω του website και των εφαρμογών του NBA! Επιπλέον περιλαμβάνει το NBA TV Live με αναλύσεις αγώνων, ντοκιμαντέρ και αποκλειστικό περιεχόμενο (συνεντεύξεις, δελτία τύπου κτλ) όλο το 24ωρο.

To NBA League Pass είναι διαθέσιμο μέσω:

- ηλεκτρονικού υπολογιστή στην ιστοσελίδα , 
- εφαρμογής για iOS και Android, 
- Apple TV, 
- Android TV, 
- Xbox One και 
- Chromecast.

Η γλώσσα της υπηρεσίας και οι περιγραφές των αγώνων είναι στα Αγγλικά (δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής Ελληνικής γλώσσας).

 
Οδηγίες απόκτησης της έκπτωσης

Εάν είσαι πελάτης COSMOTE (Σταθερής ή Κινητής) και θες να απολαμβάνεις ατελείωτο μπασκετικό υπερθέαμα, μπες στην ιστοσελίδα https://watch.nba.com/streaming-subscriptions και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Στο CHOOSE YOUR SUBSCRIPTION επίλεξε το NBA ANNUAL LEAGUE PASS.

2. Στην φόρμα του Create Account, επίλεξε “Sign in”. 

3. Πάτησε πάνω στο λογότυπο της COSMOTE, στην φράση που αναφέρει: “If you are a COSMOTE customer you can access to NBA League Pass with discount.” Θα μεταφερθείς στην σελίδα όπου θα χρειαστείς να κάνεις login με το COSMOTE id σου. Αν δεν έχεις φτιάξει COSMOTE id ή δεν θυμάσαι τα στοιχεία σου πάτα εδώ

4. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα ενεργοποίησης του NBA League Pass, δηλαδή να φτιάξεις NBA account και να επιλέξεις μέθοδο πληρωμής. 

Σημείωση: Σε περίπτωση που έχεις κάνει επιτυχώς το login με το COSMOTE id σου και παρόλα αυτά δεν βλέπεις την εκπτωτική τιμή τότε βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει την COSMOTE υπηρεσία που διαθέτεις ενεργή (Σταθερής ή Κινητής) στο COSMOTE id που έχεις κάνει login. Για πληροφορίες σχετικά με το COSMOTE id, πάτα εδώ.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.