26/03/2015

Οι πρώτες μοντούλες DVB-CI+ 2.0 USB διαθέσιμες έως το τέλος του έτους

Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Οι νέες μοντούλες CI+ 2.0 σε μορφή USB στικ, διάδοχες των μοντουλών DVB-CI+ 1.4 σε μορφή PCMCIA, μπορεί να κυκλοφορήσουν στην αγορά έως το τέλος του έτους, σύμφωνα με υπεύθυνο της LG Electronics. Οι νέα μοντούλες DVB-CI+ υιοθετούν το πρότυπο USB και εγκαταλείπουν το PCMCIA...

 

Οι νέες μοντούλες CI+ 2.0 σε μορφή USB στικ, διάδοχες των μοντουλών DVB-CI+ 1.4 σε μορφή PCMCIA, μπορεί να κυκλοφορήσουν στην αγορά έως το τέλος του έτους, σύμφωνα με υπεύθυνο της LG Electronics. Οι νέα μοντούλες DVB-CI+ υιοθετούν το πρότυπο USB και εγκαταλείπουν το PCMCIA. Πράγματι, αυτή η απόφαση εξηγείται απλά από την πανταχού παρουσία των θυρών USB στις σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές, που είναι πιο πρακτικές και πιο οικονομικές σε χώρο, από έναν αναγνώστη κάρτας PCMCIA. Έτσι, οι επόμενες μοντούλες CI+ θα διατίθενται σε μορφή USB.

Εκτός από τη μορφή και τη συνδεσιμότητα, θα εξελιχθεί επίσης και το λογισμικό, διατηρώντας παράλληλα τις προδιαγραφές και τη συμβατότητα με το DVB-CI+ 1.4, απλοποιώντας την ανάπτυξη. Στην Ευρώπη, οι μοντούλες CI+ χρησιμοποιούνται σε 1 από κάθε 8 τηλεοράσεις.

http://www.telesatellite.com/

 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.