04/05/2018

Διεθνές εργαστήρι από την AAPA για το παράνομο streaming

Η "Συμμαχία για την Καταπολέμηση της Πειρατείας" (AAPA) φιλοξένησε το δεύτερο διεθνές εργαστήρι της για τις παράνομες ροές (streaming). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και την παρακολούθησαν περισσότερα από 90 άτομα που εκπροσωπούν την επιβολή του νόμου, τους ιδιοκτήτες δικαιωμάτων, τους φορείς εκμετάλλευσης πλατφόρμας, τους παρόχους τεχνολογίας μέσων ενημέρωσης...
Η "Συμμαχία για την Καταπολέμηση της Πειρατείας" (AAPA) φιλοξένησε το δεύτερο διεθνές εργαστήρι της για τις παράνομες ροές (streaming).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και την παρακολούθησαν περισσότερα από 90 άτομα που εκπροσωπούν την επιβολή του νόμου, τους ιδιοκτήτες δικαιωμάτων, τους φορείς εκμετάλλευσης πλατφόρμας, τους παρόχους τεχνολογίας μέσων ενημέρωσης, τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και άλλους επαγγελματικούς συλλόγους από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Άπω Ανατολή, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με την AAPA, η συνάντηση επέτρεψε την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα των παράνομων ροών δεδομένων. τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιβολή του νόμου,· τους τρόπους συνεργασίας με τους μεσάζοντες και τις μελλοντικές προκλήσεις. Συζητήθηκαν επίσης θέματα σχετικά με την επάρκεια των υφιστάμενων νόμων. Βασικό θέμα της ημέρας ήταν η σημασία της συνεργασίας για την καταπολέμηση της πειρατείας στον οπτικοακουστικό τομέα.

Δελτίο Τύπου AAPA
Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.