17/02/2019

«Άφαντα» τα κανάλια της Nova από τους πειρατικούς IPTV servers

Στο σκοτάδι παραμένουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα κανάλια της Nova για περισσότερους από δύο μήνες σε πειρατικούς IPTV servers. Η πρόσφατη αναβάθμιση των συστημάτων της Irdeto που έγινε σε συνεργασία με το antipiracy τμήμα της Nova φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Χωρίς να είναι διαθέσιμες αρκετές λεπτομέρειες, η νέα τεχνολογία fingerprint είναι σε θέση να παρακάμπτει ...

Στο σκοτάδι παραμένουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα κανάλια της Nova για περισσότερους από δύο μήνες σε πειρατικούς IPTV servers. Η πρόσφατη αναβάθμιση των συστημάτων της Irdeto που έγινε σε συνεργασία με το antipiracy τμήμα της Nova φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Χωρίς να είναι διαθέσιμες αρκετές λεπτομέρειες, η νέα τεχνολογία fingerprint είναι σε θέση να παρακάμπτει τα αντίμετρα των "πειρατών" και να εντοπίζει τις κάρτες που χρησιμοποιούνται στους παράνομους server και στη συνέχεια ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, να τις απενεργοποιεί. Για το λόγο αυτό τα κανάλια της Nova (Novacinema & Novasports) παραμένουν τόσο καιρό εκτός λειτουργίας και δε φαίνεται να επιστρέφουν σύντομα. 

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.