Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
winlink | 25-February-2020 | 10:53:25

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 25-February-2020 | 10:04:25

Δορυφορικές λήψεις γενικά
tasos.cz | 25-February-2020 | 9:08:25

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ | 25-February-2020 | 8:31:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 25-February-2020 | 7:50:25

Ειδήσεις . Scrambling corner
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 | 12:43

Μειώνεται η online πειρατεία περιεχομένου στην ΕΕ, σύμφωνα με έκθεση της EUIPO

Η online κατανάλωση πειρατικού κινηματογραφικού, τηλεοπτικού και μουσικού περιεχομένου μειώνεται στην ΕΕ, σύμφωνα με νέα έκθεση της Υπηρεσίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). Η έρευνα δείχνει ότι μεταξύ του 2017 και του 2018, η συνολική πρόσβαση στο πειρατικό περιεχόμενο στην ΕΕ...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η online κατανάλωση πειρατικού κινηματογραφικού, τηλεοπτικού και μουσικού περιεχομένου μειώνεται στην ΕΕ, σύμφωνα με νέα έκθεση της Υπηρεσίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Η έρευνα δείχνει ότι μεταξύ του 2017 και του 2018, η συνολική πρόσβαση στο πειρατικό περιεχόμενο στην ΕΕ μειώθηκε κατά μέσο όρο κατά 15,1%.

Η ταχύτερη μείωση παρατηρήθηκε στην κατανάλωση πειρατικής μουσικής, η οποία μειώθηκε κατά 32% κατά μέσο όρο στην ΕΕ, ακολουθούμενη από την κατανάλωση πειρατικών ταινιών (μείωση 19,2%) και την κατανάλωση περιεχομένου πειρατικής τηλεόρασης (μείωση 7,7%).

Ωστόσο, ο μέσος χρήστης του Διαδικτύου στην ΕΕ είχε πρόσβαση σε online περιεχόμενο 9,7 φορές το μήνα κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2018, τόσο σε σταθερές όσο και σε κινητές συσκευές.

Η έκθεση βασίζεται σε σύνολο δεδομένων άνω των 70 δισεκατομμυρίων συνδέσεων στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια περιόδου 21 μηνών μεταξύ Ιανουαρίου 2017 και Σεπτεμβρίου 2018.

Επιπλέον, μια δεύτερη μελέτη που δημοσίευσε η EUIPO δείχνει ότι έως και 13,7 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ έχουν πρόσβαση μέσω streaming σε μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες IPTV, με κόστος 941,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η πρόσβαση αυτή είναι εφικτή μέσω εφάπαξ πληρωμών, αγοράς παράνομων αποκωδικοποιητών ή μέσω μακροπρόθεσμων συνδρομών που πωλούνται από μη εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Ο μέσος μόνος χρήστης στην ΕΕ ξοδεύει €5,74 το μήνα σε μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες IPTV, σύμφωνα με την έκθεση.

Κατηγορία Scrambling corner

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMIKO PLN-502

Η αγορά σήμερα

25-02-2020

AMIKO PLN-502

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία Astra Sat το PLC kit PLN-502 της Amiko. Πρόκειται για ένα ζεύγος μονάδων Powerline που συνδέονται απευθείας σε πρίζες ρεύματος και μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης δημιουργούν ένα δίκτυο μεταφοράς δεδομένων. Είναι ένα ιδανικό kit για την αναμετάδοση του internet σε δωμάτια σπιτιών...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.