02/12/2015

Είδηση! Ποιός θα δείχνει την Premier League τα επόμενα τρία χρόνια;

Γράφτηκε από: N.D
Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις σεζόν 2016-2019. Όπως φαίνεται, η Premier League θα μεταδίδεται τα επόμενα τρία χρόνια απο ...
And the Premier League goes to ...

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις σεζόν 2016-2019. Όπως φαίνεται, η Premier League θα συνεχίσει να μεταδίδεται και τα επόμενα τρία χρόνια απο τα αθλητικά καναλια του OTE TV. Σύντομα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ο OTE TV σύμφωνα με πληροφορίες εχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 435.000 συνδρομητές και πλέον η διαφορά του σε συνδρομητές απο τη Nova έχει διαμορφωθεί κάτω απο τις 100.000.
Ετοιμάζεται, όπως θα έχετε ακούσει και το νέο κανάλι ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής του OTE TV, με την ονομασία "OTE HISTORY" το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί το Γενάρη του 2016, ενώ βλέπουμε σε τεστ εδώ και αρκετό καιρό και το VIASAT HISTORY ...
Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.