Ειδήσεις . Sport+
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 | 14:30

DISCOVERY και EUROSPORT παρουσιάζουν την στρατηγική τους έναν χρόνο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

H Discovery Communications και το Eurosport στον έναν χρόνο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην PyeongChang αποκαλύπτουν την στρατηγική μετάδοσης σε όλες τις οθόνες. Μέσα από όλες τις υπηρεσίες, το Eurosport δεσμεύεται να πάει ακόμα πιο μακριά στην “Απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων”, παρουσιάζοντας την κάθε στιγμή...
· “Δημιουργώντας τη θέση που δεν υπάρχει” – Κάλυψη κάθε στιγμής, από κάθε γωνία, συνδέοντας τους πάντες
· Πρώτοι ψηφιακοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε όλη την Ευρώπη
· Καινοτόμος στρατηγική για την παρουσίαση μίας βαθύτερης και εντονότερης “Απόλυτης εμπειρίας των Ολυμπιακών Αγώνων ” σε όλες τις οθόνες

H Discovery Communications και το Eurosport στον έναν χρόνο πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην PyeongChang αποκαλύπτουν την στρατηγική μετάδοσης σε όλες τις οθόνες. Μέσα από όλες τις υπηρεσίες, το Eurosport δεσμεύεται να πάει ακόμα πιο μακριά στην “Απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων”, παρουσιάζοντας την κάθε στιγμή, από κάθε γωνία και συνδέοντας τους πάντες.

Με την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του Eurosport στην κάλυψη ολυμπιακών αθλημάτων όλη τη χρονιά, το Discovery θα φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περισσότερους ανθρώπους με περισσότερες οθόνες από ποτέ πριν, μέσω των καναλιών Eurosport και των ψηφιακών υπηρεσιών σε 50 τηλεοπτικές αγορές. Επιπροσθέτως, η συνεργασία με free-to-air κανάλια στην Σουηδία, τη Νορβηγία και την Γερμανία θα κάνει το κανάλι το αποκλειστικό “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” και η κάθε στιγμή της δράσης θα καλύπτεται από το Eurosport.

Για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το Eurosport θα καλύψει περισσότερα από 100 αγωνίσματα live και on demand, παρέχοντας πρόσβαση σε κάθε συσκευή ανά πάσα στιγμή. Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 στην PyeongChang θα είναι οι πιο “ψηφιακοί” σε όλη την Ευρώπη, καλύπτοντας κάθε στιγμή της δράσης για τους θεατές, ενώ θα δημιουργήσουν και περισσότερη μαζική εμπλοκή στους ψηφιακούς χώρους του Discovery (συμπεριλαμβανομένου του Eurosport.com) και τις πλατφόρμες των social media.

Ο JB Perrette, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Networks International, είπε: “Η δέσμευσή μας να επανακαθορίσουμε την τηλεοπτική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων και να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη εμπλοκή για όλο τον κόσμο στην Ευρώπη είναι μία τολμηρή δήλωση που έχουμε την πρόθεση να καλύψουμε και να ξεπεράσουμε. Ως εταιρεία που καθοδηγείται από έναν σκοπό, το Discovery μοιράζεται πολλές από τις αξίες που αντιπροσωπεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε αυτές τις ιστορίες ανθρώπινων φιλοδοξιών, θυσιών και επιτευγμάτων”.

“Discovery και Eurosport θα συνεχίσουν να διατηρούν το επίπεδό τους και να δημιουργούν τη θέση που δεν υπάρχει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλύπτοντας την κάθε στιγμή, από την κάθε γωνία και συνδέοντας τους πάντες”.

“Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την PyeongChang αρχίζει, έχουμε μία δυνατή αφετηρία χάρη στην τεχνογνωσία μας και την συνύπαρξη με τους καλύτερους συνεργάτες στην Ευρώπη που μοιράζονται το όραμά μας”.

Ο Peter Hutton, Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, πρόσθεσε: “Θα προσφέρουμε στους θεατές κάτι αληθινά διαφορετικό, την ευκαιρία να ακολουθήσουν κάθε τοπικό ήρωα, κάθε άθλημα και κάθε στιγμή που έχει σημασία για αυτούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που αποκαλύπτουμε την στρατηγική που θα δώσει ζωή σε όλα αυτά και θα μας επιτρέψει να κάνουμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην PyeongChang τους πρώτους ψηφιακούς σε όλη την Ευρώπη”.

“Η κάλυψη της κάθε στιγμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σημαντική με δεδομένες τις προσδοκίες των θεατών και την αφοσίωση του Eurosport στις ζωντανές μεταδόσεις. Μέρος των φιλοδοξιών μας είναι να προχωρήσουμε ακόμα πιο μακριά από κάθε προηγούμενη μετάδοση μέσω της αποκλειστικής πρόσβασης στο χώρο και μίας στρατηγικής που έχει σχηματιστεί γύρω από την Αγάπη, την Καινοτομία, τον Άνθρωπο και την Ατμόσφαιρα”.

Στρατηγική κάλυψης σε όλες τις οθόνες: Παρουσίαση ολυμπιακών ιστοριών όλο το χρόνο

Πριν και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, το Eurosport θα παρουσιάζει μικρές και μεγάλες ιστορίες που θα επικεντρώνονται γύρω από:

· Ζωντανές μεταδόσεις: Ασύγκριτη κάλυψη που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αλλά και όλες τις στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων και των ολυμπιακών αθλημάτων όλη τη χρονιά.

· Καινοτομία: Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, όπως το VR και την επαυξημένη πραγματικότητα για να προσελκύσει νέα και νεότερα κοινά.

· Άνθρωπος: Νέες ιστορίες που περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες και ειδικοί που θα φέρνουν τους θεατές ακόμα πιο κοντά στους τοπικούς ήρωες και τον κόσμο γύρω τους.

· Ατμόσφαιρα: Με την PyeongChang να είναι ένας πιθανός νέος προορισμός για κάποιους θεατές, θα υπάρχει ειδικό περιεχόμενο με στόχο να αποκτηθεί εμπειρία από τον πολιτισμό της Νότιας Κορέας.

Η ανακοίνωση έγινε στην έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, το οποίο δείχνει το Eurosport στους θεατές σε όλη την Ευρώπη. Η διοργάνωση είναι ο τελευταίος σταθμός στην παρουσίαση ιστοριών των Ολυμπιακών Αγώνων που γίνεται όλη τη χρονιά ακολουθώντας το κάθε βήμα στο ταξίδι των αθλητών προς την PyeongChang το 2018.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 στην PyeongChang θα είναι οι πρώτοι του Eurosport ως το νέο “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” στην Ευρώπη. Η Discovery Communications κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για 50 χώρες και περιφέρειες στην Ευρώπη από το 2018 μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2015.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.