Ειδήσεις . Sport+
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 | 13:35

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD χωρίς κρυπτογράφηση στους Astra στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+, στην οποία προσφέρονται στα γερμανικά νοικοκυριά οι γερμανικές εκδόσεις και των δύο καναλιών.

Ως "Home of the Olympics" (σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων), το Discovery και το Eurosport μεταδίδουν πάνω από 450 ώρες ζωντανής κάλυψης από το PyeongChang στο Eurosport 1 HD και το TLC HD. Οι πελάτες του HD+ που έχουν εγγραφεί στο πακέτο Eurosport μπορούν να λάβουν περισσότερες από 100 επιπλέον ώρες ζωντανής κάλυψης στο συνδρομητικό κανάλι Eurosport 2 HD Xtra.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σημαντικής ώθησης της Discovery Networks Deutschland για τη διάθεση των Ολυμπιακών προγραμμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία, επιτρέποντας στον εμπορικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να ανταγωνιστεί απευθείας με την ολυμπιακή κάλυψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ARD και ZDF.

Το Eurosport 1 και το TLC προσφέρονται ως δωρεάν κανάλια στη Γερμανία με ανάλυση SD, ενώ οι εκδόσεις HD αποτελούν μέρος κρυπτογραφημένων συνδρομών.

Άλλες γερμανικές πλατφόρμες που θα προσφέρουν το Eurosport 1 HD δωρεάν και χωρίς επιπλέον χρέωση στους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν τις Vodafone Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom (Entertain TV) και Freenet TV.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/02/08/eurosport-1-hd-and-tlc-hd-unencrypted-on-astra-during-olympics/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.