08/02/2018

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD χωρίς κρυπτογράφηση στους Astra στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και...

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+, στην οποία προσφέρονται στα γερμανικά νοικοκυριά οι γερμανικές εκδόσεις και των δύο καναλιών.

Ως "Home of the Olympics" (σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων), το Discovery και το Eurosport μεταδίδουν πάνω από 450 ώρες ζωντανής κάλυψης από το PyeongChang στο Eurosport 1 HD και το TLC HD. Οι πελάτες του HD+ που έχουν εγγραφεί στο πακέτο Eurosport μπορούν να λάβουν περισσότερες από 100 επιπλέον ώρες ζωντανής κάλυψης στο συνδρομητικό κανάλι Eurosport 2 HD Xtra.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σημαντικής ώθησης της Discovery Networks Deutschland για τη διάθεση των Ολυμπιακών προγραμμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία, επιτρέποντας στον εμπορικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να ανταγωνιστεί απευθείας με την ολυμπιακή κάλυψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ARD και ZDF.

Το Eurosport 1 και το TLC προσφέρονται ως δωρεάν κανάλια στη Γερμανία με ανάλυση SD, ενώ οι εκδόσεις HD αποτελούν μέρος κρυπτογραφημένων συνδρομών.

Άλλες γερμανικές πλατφόρμες που θα προσφέρουν το Eurosport 1 HD δωρεάν και χωρίς επιπλέον χρέωση στους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν τις Vodafone Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom (Entertain TV) και Freenet TV.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/02/08/eurosport-1-hd-and-tlc-hd-unencrypted-on-astra-during-olympics/

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.