Ειδήσεις . Sport+
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 | 13:35

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD χωρίς κρυπτογράφηση στους Astra στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+, στην οποία προσφέρονται στα γερμανικά νοικοκυριά οι γερμανικές εκδόσεις και των δύο καναλιών.

Ως "Home of the Olympics" (σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων), το Discovery και το Eurosport μεταδίδουν πάνω από 450 ώρες ζωντανής κάλυψης από το PyeongChang στο Eurosport 1 HD και το TLC HD. Οι πελάτες του HD+ που έχουν εγγραφεί στο πακέτο Eurosport μπορούν να λάβουν περισσότερες από 100 επιπλέον ώρες ζωντανής κάλυψης στο συνδρομητικό κανάλι Eurosport 2 HD Xtra.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σημαντικής ώθησης της Discovery Networks Deutschland για τη διάθεση των Ολυμπιακών προγραμμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία, επιτρέποντας στον εμπορικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να ανταγωνιστεί απευθείας με την ολυμπιακή κάλυψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ARD και ZDF.

Το Eurosport 1 και το TLC προσφέρονται ως δωρεάν κανάλια στη Γερμανία με ανάλυση SD, ενώ οι εκδόσεις HD αποτελούν μέρος κρυπτογραφημένων συνδρομών.

Άλλες γερμανικές πλατφόρμες που θα προσφέρουν το Eurosport 1 HD δωρεάν και χωρίς επιπλέον χρέωση στους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν τις Vodafone Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom (Entertain TV) και Freenet TV.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/02/08/eurosport-1-hd-and-tlc-hd-unencrypted-on-astra-during-olympics/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.