Ειδήσεις . Sport+
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 | 13:35

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD χωρίς κρυπτογράφηση στους Astra στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+, στην οποία προσφέρονται στα γερμανικά νοικοκυριά οι γερμανικές εκδόσεις και των δύο καναλιών.

Ως "Home of the Olympics" (σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων), το Discovery και το Eurosport μεταδίδουν πάνω από 450 ώρες ζωντανής κάλυψης από το PyeongChang στο Eurosport 1 HD και το TLC HD. Οι πελάτες του HD+ που έχουν εγγραφεί στο πακέτο Eurosport μπορούν να λάβουν περισσότερες από 100 επιπλέον ώρες ζωντανής κάλυψης στο συνδρομητικό κανάλι Eurosport 2 HD Xtra.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σημαντικής ώθησης της Discovery Networks Deutschland για τη διάθεση των Ολυμπιακών προγραμμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία, επιτρέποντας στον εμπορικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να ανταγωνιστεί απευθείας με την ολυμπιακή κάλυψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ARD και ZDF.

Το Eurosport 1 και το TLC προσφέρονται ως δωρεάν κανάλια στη Γερμανία με ανάλυση SD, ενώ οι εκδόσεις HD αποτελούν μέρος κρυπτογραφημένων συνδρομών.

Άλλες γερμανικές πλατφόρμες που θα προσφέρουν το Eurosport 1 HD δωρεάν και χωρίς επιπλέον χρέωση στους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν τις Vodafone Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom (Entertain TV) και Freenet TV.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/02/08/eurosport-1-hd-and-tlc-hd-unencrypted-on-astra-during-olympics/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.