Ειδήσεις . Sport+
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 | 13:16

Eurosport και Quest αναλαμβάνουν την κάλυψη του Snooker Shoot Out έως το 2026

Το Eurosport και η Quest θα καλύψουν τηλεοπτικά ζωντανά για πρώτη φορά την επόμενη σεζόν το τουρνουά Snooker Shoot Out. Το επίσημο τουρνουά που μετρά για την Παγκόσμια Κατάταξη (World Ranking) διεξάγεται από το 2011 με ξεχωριστούς κανονισμούς, καθώς οι αναμετρήσεις έχουν μέγιστη διάρκεια τα 10 λεπτά, ενώ οι παίκτες έχουν 15 δευτερόλεπτα στην διάθεση τους...

Το Eurosport και η Quest θα καλύψουν τηλεοπτικά ζωντανά για πρώτη φορά την επόμενη σεζόν το τουρνουά Snooker Shoot Out.

Το επίσημο τουρνουά που μετρά για την Παγκόσμια Κατάταξη (World Ranking) διεξάγεται από το 2011 με ξεχωριστούς κανονισμούς, καθώς οι αναμετρήσεις έχουν μέγιστη διάρκεια τα 10 λεπτά, ενώ οι παίκτες έχουν 15 δευτερόλεπτα στην διάθεση τους να εκτελέσουν το κτύπημα στα πρώτα 5 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα στα υπόλοιπα 5.

Το Eurosport μαζί με την Quest αναλαμβάνουν  την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά, το οποίο πλέον αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας με την World Snooker έως το 2026. Μαζί με το Shoot Out ο συνολικός αριθμός των τουρνουά που μεταδίδει το Eurosport φτάνει τα 19, ενώ μέσω του Eurosport Player υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον διοργανώσεις αλλά προκριματικοί αγώνες .

Το Shoot Out του 2019 θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Watford Colosseum με οικοδεσπότες το Eurosport και την Quest.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 128 παίκτες και για να πάρουν τον τίτλο πρέπει να κερδίσουν 7 ματς. Το 2018 ο τίτλος πήγε στον Κύπριο, Μιχάλη Γεωργίου, ο οποίος επικράτησε του Graeme Dott σε έναν δραματικό τελικό.

Ο πρόεδρος της World Snooker, Barry Hearn δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Eurosport και την Quest στο Shoot Out για πρώτη φορά. Έχουμε μία θαυμάσια συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Το Eurosport είναι πραγματικά το Σπίτι του Snooker, και το φέρνει στα 137 εκατομμύρια σπίτια σε 54 χώρες. Επιπλέον είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις τηλεθεάσεις της Quest από το 2016 που μεταδίδει snooker.”

“Το Shoot Out είναι ένα εξαιρετικό τουρνουά, το οποίο ξεχωρίζει πλέον και οι τηλεθεατές απολαμβάνουν τον γρήγορο τρόπο παιχνιδιού. Το Shoot Out του 2018 ήταν ένα από τα καλύτερα με πολλά ματς να κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο τελικός, όπου νικητής ήταν ο Μιχάλης Γεωργίου, κάτι που δείχνει ότι αποτελεί ευκαιρία για τους ανερχόμενους παίκτες να πετύχουν.”

“Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι του Snooker θα είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Shoot Out μέσω του Eurosport και της Quest.”

Η συμφωνία να μεταδώσει το Shoot Out ολοκληρώνει την κάλυψη του Eurosport στο Snooker. H πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πολυμέσων ήδη προσφέρει πάνω από 800 ώρες ζωντανής μετάδοσης καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο Αντιπρόεδρος Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων του Eurosport, Laurent Prudhomme, επεσήμανε: "Η ιδέα να γίνει το Snooker γρηγορότερο και περισσότερο ελκυστικό σε μεγαλύτερο κοινό μέσω του Shoot Out συμβαδίζει με τον δικό μας στόχο που είναι να προσελκύσουμε νέο και νεότερο κοινό.”

“Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Shoot Out στο Eurosport και στην Quest για το Ηνωμένο Βασίλειο και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο να μάχονται μεταξύ τους αλλά και κόντρα στο χρονόμετρο.”

“Η συμφωνία ισχυροποιεί την κάλυψη του Eurosport στο Snooker υψηλού επιπέδου, καθώς ήδη προσφέρει πάνω από 800 ώρες ζωντανής δράσης.”

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.