28/06/2018

Τάζουν 270 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια στις ΠΑΕ

Με νούμερα και αριθμούς μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League. Και τι ανέφερε; Για 270 εκατ. ευρώ από τη Nova και την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, για τα επόμενα πέντε χρόνια, ήτοι 49 εκατ. ευρώ ανά σεζόν. Βέβαια, προαπαιτούμενο είναι να γίνει η αναδιάρθρωση...

Με νούμερα και αριθμούς μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League. Και τι ανέφερε; Για 270 εκατ. ευρώ από τη Nova και την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, για τα επόμενα πέντε χρόνια, ήτοι 49 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Βέβαια, προαπαιτούμενο είναι να γίνει η αναδιάρθρωση και να μειωθούν οι ομάδες σε 12 από τη μεθεπόμενη σεζόν, το 2019-20, κάτι που βρίσκει αντίθετες τις περισσότερες ΠΑΕ.

Οι ΠΑΕ αντιδρούν στη μείωση των ομάδων και ειδικά μέσα σε ένα χρόνο, ενώ για τον υφυπουργό είναι προαπαιτούμενο για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

Κατηγορία Sport+

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.