Ειδήσεις . Sport+
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:14

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο OPEN WELLNESS

Πάνω από 300 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο SPINNING EVENT στην Ελλάδα! Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι γέμισε από νωρίς χαρούμενα πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του OPEN και υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο OPEN WELLNESS. Πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών ήρθαν με σκοπό να γυμναστούν...

Πάνω από 300 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο SPINNING EVENT στην Ελλάδα!

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι γέμισε από  νωρίς χαρούμενα πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του OPEN και υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο OPEN WELLNESS.

Πάνω από 300 άτομα όλων των ηλικιών ήρθαν με σκοπό να γυμναστούν, να περάσουν ένα χαρούμενο απόγευμα αλλά και να προσφέρουν εκεί που υπάρχει ανάγκη. Δεν είχε σημασία ούτε η ταχύτητα, ούτε τα χιλιόμετρα που έκανε ο καθένας. Σημασία είχε η συμμετοχή στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Οι εξειδικευμένοι spinning instructors της συνδιοργανώτριας του event, Spinning Greece ήταν εκεί για να δίνουν τον ρυθμό, να δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες αλλά και να εμπνέουν με το κέφι τους και τη δύναμή τους τους «ποδηλάτες» μας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν το στόχο τους.

Η Χριστίνα Βραχάλη παρουσίασε τη βραδιά και δεν σταμάτησε στιγμή να μιλά με τον κόσμο και να τον προκαλεί να κάνει μερικά χιλιόμετρα παραπάνω για να φτάσει τον στόχο του. Η βραδιά έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτυ όπου προπονητές και αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ολοκληρώνοντας το πρώτο OPEN WELLNESS με τον καλύτερο τρόπο.

Το κόστος συμμετοχής ήταν 5 ευρώ και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τους σκοπούς της HΟPEgenesis. Στο σημείο ήταν και το ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για να ενημερώσει όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Kάθε φορά και ένα νέο OPEN WELLNESS, κάθε φορά και ένας καλός σκοπός!

ΟPEN WELLNESS

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Με την υποστήριξη της ΕΚΟ

& των AQUA POWER the vitamin water

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.