11/12/2019

Η Amazon σκοράρει με τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του Champions League στην Γερμανία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Αμέσως μετά την επιτυχία της με την υπογραφή συμφωνίας με την Premier League, η Amazon απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης επιλεγμένων αγώνων από το Champions League στους συνδρομητές της στη Γερμανία, καθώς ο γίγαντας του online εμπορίου και media συνεχίζει να κάνει βήματα στην μετάδοση...
Αμέσως μετά την επιτυχία της με την υπογραφή συμφωνίας με την Premier League, η Amazon απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης επιλεγμένων αγώνων από το Champions League στους συνδρομητές της στη Γερμανία, καθώς ο γίγαντας του online εμπορίου και media συνεχίζει να κάνει βήματα στην μετάδοση αθλητικού περιεχομένου στην Ευρώπη.

Το Amazon Prime Video θα προβάλλει αγώνες «πρώτης επιλογής» τα βράδια της Τρίτης κάθε αγωνιστικής, από την περίοδο 2021-2022. Η συμφωνία καλύπτει συνολικά 16 παιχνίδια.

Τα δικαιώματα του Champions League ανήκουν επί του παρόντος στον Sky Deutschland στη Γερμανία, o οποίος προσφέρει με τη σειρά του την άδεια μετάδοσης ενός πακέτου στην αθλητική πλατφόρμα streaming, DAZN.

advanced-television.com
Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.