27/02/2020

Αθλητικό… Netflix στα πρότυπα της Dazn δημιουργούν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός!

Η απάντηση στη Nova του Μαρινάκη

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι οι μπροστάρηδες της προσπάθειας να βρουν κοινή τηλεοπτική στέγη οι ομάδες της Super League. Τουλάχιστον, να βρουν πολλές από αυτές.

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις ομάδες βάζουν στο παιχνίδι τη Super League, η οποία θα έχει επαφές με την τηλεοπτική πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων –σε πολλές χώρες- του κόσμου, Dazn.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται στο προσκήνιο τη χρονική περίοδο που μπαίνουν οι υπογραφές και το 32% της Forthnet περνάει στον έλεγχο της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ και ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Nova.

Οι τεχνικής φύσεως λεπτομέρειες ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Απομένει πλέον η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των μετοχών. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τους στόχους της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η Dazn που φέρνει ο ANT1

Η απάντηση της σύμπραξης ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού έρχεται μέσω της Super League και της πλατφόρμας Dazn. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ANT1, αφού εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020 θέλει να κάνει άλλο ένα δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του αθλητισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies.gr ο ΑΝΤ1 θέλει να φέρει στην Ελλάδα την αγγλική εταιρεία streaming DAZN, γνωστή και σαν αθλητικό Netflix. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει έδρα στην Αγγλία και προσφέρει μέσω Internet 2.500 αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Champions League, το Europa League, η Premier League, η Bundesliga και πολλές άλλες.

Η DAZN δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, Ιαπωνία, Καναδά και Βραζιλία.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.