30/03/2020

Αρχισαν… τα όργανα! Αρνείται να πληρώσει δόση 110 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά το Canal+

Αρνητικό στο ενδεχόμενο να δώσει στις ομάδες την δόση των 110 εκατομμυρίων ευρώ είναι το Canal+, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2.

Την καταβολή της δόσης της 5ης Απριλίου ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ ζήτησαν από το Canal+ οι ομάδες της Lique 1, αλλά και αυτές της Ligue 2. Ωστόσο ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου του καναλιού, το οποίο έχει τα δικαιώματα, των ομάδων της μεγάλης αλλά και της δεύτερης τη τάξει, επαγγελματικής κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Ο Μαξίμ Σααντά μέσω επιστολής του έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφαση του αυτή. «Αυτή η αναστολή πληρωμής αποτελεί μέρος ενός πλαισίου όπου η κρίση στην υγεία έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις δραστηριότητες του γκρουπ μας. Τα διαφημιστικά μας έσοδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Οι δραστηριότητές μας επηρεάζονται επίσης σοβαρά. Επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μετριάσουμε τον οικονομικό αντίκτυπο αυτής της κρίσης» ανέφερε.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με την Equipe αποτελεί ερωτηματικό, το εάν τα χρήματα αυτά θα δοθούν στις ομάδες, ακόμα και στην περίπτωση που τα πρωταθλήματα τους συνεχιστούν.

Κατηγορία Sport+

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.