11/05/2020

Τα τρία σενάρια για τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού

Nova, κεντρική διαχείριση ή… PAO TV

Το τηλεοπτικό τοπίο διαφοροποιείται, όπως επίσης και το ποδοσφαιρικό, αφού τα ερωτήματα αναφορικά με την έκβαση της φετινής σεζόν και την έναρξη της επόμενης παραμένουν αρκετά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεν συμβόλαιο που ολοκληρώνεται φέτος με τη Nova και οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι, προκειμένου να εξετάσουν το μέλλον τους αλλά οι «πράσινοι» αναμένεται να διαπραγματευτούν ένα ποσό αρκετά κάτω από 5 εκατ. ευρώ που λάμβαναν φέτος (μεικτά).

Η Nova δε σκοπεύει να δώσει ανάλογα των προηγούμενων ετών συμβόλαια αφού η ζημιά από τον κορωνοϊό είναι ήδη μεγάλη. Εξ ου και άνθρωποι της ΠΑΕ εξετάζουν ακόμη και το… μοντέλο του PAOK TV σχετικά με τη μετάδοση των αγώνων ενόψει της νέας σεζόν. καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων των ομάδων. Υπάρχει βέβαια μια «κατ’ αρχήν» συμφωνία.

Στο μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την επόμενη σεζόν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αναφανδόν υπέρ της αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης όλων ή της συντριπτικής πλειονότητας των ομάδων της λίγκας - και ένα συνολικό ποσό που θα μοιραστεί αναλογικά σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.