15/05/2020

Προς οριστική διακοπή το κυπριακό πρωτάθλημα

Μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/5) στο Προεδρικό Μέγαρο για το ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον Πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Υγείας της χώρας, Κωσταντίνο Ιωάννου και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όλα δείχνουν...

Μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (14/5) στο Προεδρικό Μέγαρο για το ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον Πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Υγείας της χώρας, Κωσταντίνο Ιωάννου και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για οριστική διακοπή στη Μεγαλόνησο. 

Μέσα από τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, έγινε αντιληπτό από τους παρευρισκόμενους ότι δύσκολα θα βρεθεί τρόπος να επαναρχίσει το φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους όρους του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ και όπως αναφέρουν στην Κύπρο, φαίνεται πως το "λουκέτο" θα είναι οριστικό. 

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.