22/05/2020

Επιστρέφει! Ξανά ΝΒΑ από τις 15 Ιουλίου

Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια από τις ΗΠΑ, η σεζόν στο ΝΒΑ αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου στις 15 Ιουλίου, ενώ η επόμενη μπορεί να περιλαμβάνει κανονικά 82 ματς.

Όλα δείχνουν ότι σιγά-σιγά οδεύουμε προς επιστροφή της δράσης στο ΝΒΑ με ολοκλήρωση της σεζόν που διεκόπη τον Μάρτιο. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πού θα κλείσει η χρονιά και με τι φορμάτ, αλλά έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν, πιθανότερη ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων είναι η 15η Ιουλίου, που σημαίνει ότι από τις 21 Ιουνίου οι ομάδες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς για την ώρα πραγματοποιούνται κυρίως ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τις τελευταίες ώρες, ακούγεται ότι ο αριθμός αγώνων της σεζόν 2020-21 δεν θα επηρεαστεί, παρά το γεγονός πως η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει πάει τόσο πίσω. Συγκεκριμένα, ο Κιθ Σμιθ του Yahoo έγραψε πως αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά 82 αγώνες.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.