27/07/2020

Τόσα έβγαλε η Λίβερπουλ κατακτώντας την Premier League

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η πανδημία και οι άδειες εξέδρες προς το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, επέφεραν επιπτώσεις στα οικονομικά.

Η Λίβερπουλ απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της, καθώς για πρώτη φορά μετά από το 1990, επέστρεψε στην κορυφή της Αγγλίας.

Η κατάκτηση της Premier League, όπως ήταν λογικό, φέρνει και ένα μπόνους εσόδων. Παρότι η πανδημία του κορωνοϊού στέρησε ένα μέρος των εσόδων, το πόσο αυτό είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» αναμένεται να λάβουν το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ ως μπόνους κατάκτησης του τίτλου. Έτσι, τα συνολικά έσοδα της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν ξεπερνούν τα 192 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η πανδημία και οι άδειες εξέδρες προς το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, επέφεραν επιπτώσεις στα οικονομικά, αφού ιδανικά το μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος θα ανερχόταν στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.