01/08/2020

Τίτλος: Οι 10 καλύτερες ταινίες με θέμα τον τζόγο

Τα τυχερά παιχνίδια και οι θρύλοι που τα συνοδεύουν για μεγάλα κέρδη, αλλά και καταστροφές ανθρώπων που έχασαν τα πάντα στη ρουλέτα και στο blackjack, πάντα γοήτευαν τους δημιουργούς ταινιών. Τα λαμπερά φώτα, τα ακριβά αμάξια και κουστούμια, η αδρεναλίνη που υπάρχει στους παίκτες που έχουν πάθος με τον τζόγο, αλλά και οι αληθινές ιστορίες που έδιναν άλλη υπόσταση στις ταινίες...

Τα τυχερά παιχνίδια και οι θρύλοι που τα συνοδεύουν για μεγάλα κέρδη, αλλά και καταστροφές ανθρώπων που έχασαν τα πάντα στη ρουλέτα και στο blackjack, πάντα γοήτευαν τους δημιουργούς ταινιών.

Τα λαμπερά φώτα, τα ακριβά αμάξια και κουστούμια, η αδρεναλίνη που υπάρχει στους παίκτες που έχουν πάθος με τον τζόγο, αλλά και οι αληθινές ιστορίες που έδιναν άλλη υπόσταση στις ταινίες, βοηθούσαν στο να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη και ορισμένες εξ αυτών να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύθηκε τον Φρανκ Ροζένταλ που είχε γλιτώσει από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του, σε μια υπόθεση που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Ο Άνταμ Σάντλερ υποδύθηκε τον Χάουαρντ Ράτνερ, έναν… άρρωστο με τον τζόγο κοσμηματοπώλη, που ζούσε για να παίζει στοίχημα μέχρι και το τελευταίο του δολάριο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το πόκερ από τη μεγάλη οθόνη, με τις ταινίες «Rounders» και «Molly’s Game» να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δέκα καλύτερες ταινίες με θέμα τον τζόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxcasino.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.