28/08/2020

Παναθηναϊκός TV: Πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ερασιτέχνη – Χρυσή χορηγία 250.000 ευρώ!

Σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Παναθηναϊκός TV έφτασαν ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Α.Ο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sdna.gr. Στη συνάντηση που είχε ο Αλαφούζος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βρανόπουλο, οριστικοποιήθηκε ότι το Παναθηναϊκός TV θα είναι ο «χρυσός χορηγός» του Ερασιτέχνη.

Σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Παναθηναϊκός TV έφτασαν ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Α.Ο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sdna.gr.

Στη συνάντηση που είχε ο Αλαφούζος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βρανόπουλο, οριστικοποιήθηκε ότι το Παναθηναϊκός TV θα είναι ο «χρυσός χορηγός» του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι θα αποκτήσει όλα τα δικαιώματα των τμημάτων του έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί το deal.

Ετσι, λοιπόν, ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να βλέπει και τον Ερασιτέχνη μέσω του Παναθηναϊκός TV, ενώ η μάνα του λόχου βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Το «πακέτο» της συμφωνίας  περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του βόλεϊ ανδρών, του βόλεϊ γυναικών και του μπάσκετ γυναικών.

Πηγή: panathinaikos24.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.