15/09/2020

Ριζικές αλλαγές στη «Σούπερ Μπάλα»

Η «Σούπερ Μπάλα», η αθλητική εκπομπή του Mega, δεν προβλήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις στο κανάλι αναφορικά με τη στελέχωσή του. Η απόφαση του σταθμού ήταν να ανανεωθεί φέτος και να αλλάξει πρόσωπα. Εντέλει, ως όλα δείχνουν, η megaλική αθλητική εκπομπή θα ξεκινήσει από την προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς...

Η «Σούπερ Μπάλα», η αθλητική εκπομπή του Mega, δεν προβλήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις στο κανάλι αναφορικά με τη στελέχωσή του. Η απόφαση του σταθμού ήταν να ανανεωθεί φέτος και να αλλάξει πρόσωπα.

Εντέλει, ως όλα δείχνουν, η megaλική αθλητική εκπομπή θα ξεκινήσει από την προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς αρκετά από τα περσινά της πρόσωπα.

Στην παρουσίαση, αντί του Αντώνη Καρπετόπουλου, θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός ενώ υπέγραψε πρόσφατα και ο Παύλος Παπαδημητρίου που είχε για καιρό μείνει εκτός τηλεόρασης. Αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με το υπόλοιπο πάνελ, όπου λογικά συνεχίζουν από πέρυσι μόνο ο Κώστας Νικολακόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Συνάμα, θα ξεκινά από φέτος αρκετά πιο αργά: στις 23:30!

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.