29/09/2020

Λεουτσάκος: 4-5 εκατ. ευρώ φυσιολογικά για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2

Ενα ποσό το οποίο θ' ανέρχεται στα 4 έως 5 εκατομμύρια ευρώ κρίνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ότι πρέπει να δοθεί στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για τα τηλεοπτικά. Παράλληλα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας επισημαίνει την ανάγκη να αποδοθούν χρήματα (έσοδα) στις ΠΑΕ από το στοίχημα. Οι δηλώσεις του κ. Λεουτσάκου έχουν γίνει στην εφημερίδα...

Ενα ποσό το οποίο θ' ανέρχεται στα 4 έως 5 εκατομμύρια ευρώ κρίνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ότι πρέπει να δοθεί στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για τα τηλεοπτικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας επισημαίνει την ανάγκη να αποδοθούν χρήματα (έσοδα) στις ΠΑΕ από το στοίχημα.

Οι δηλώσεις του κ. Λεουτσάκου έχουν γίνει στην εφημερίδα “Καθημερινή”, όπου μίλησε ειδικότερα για την αναδιάρθρωση που δεν έγινε, την περίοδο που ακολουθεί με τα έσοδα που θα μπορούσαν να έχουν οι ομάδες, αλλά και για τα τεστ που θα πρέπει να υποβάλλονται για τον κορονοϊό.

Ουσιαστικά το ζήτημα αφορά το τι θ’ απογίνει με τα τηλεοπτικά έσοδα. «Βρισκόμαστε σε κάποιες πρώτες επαφές», τόνισε ο κ. Λεουτσάκος, η άποψη του οποίου είναι πως οι ομάδες μπορούν να βοηθηθούν με ένα ποσό μεταξύ 300 και 400.000 ευρώ το χρόνο.

Πηγή: athlitiko.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.