02/10/2020

Η πρώτη αθλητική εκπομπή στο Volos TV

Το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος, Volos TV, μεγαλώνει, καθώς θα προστεθεί στο πρόγραμμά του η πρώτη αθλητική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα (5/19) στις 9.30 μ.μ. Η ΠΑΕ Βόλος εγκαινίασε το διαδικτυακό της κανάλι, Volos TV, το φετινό καλοκαίρι, το οποίο όμως, συνεχίζει να εξελίσσει και να μεγαλώνει, καθώς όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης...

Η ΠΑΕ Βόλος εγκαινίασε το διαδικτυακό της κανάλι, Volos TV, το φετινό καλοκαίρι, το οποίο όμως, συνεχίζει να εξελίσσει και να μεγαλώνει, καθώς όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (1/10) θα προσφέρει επιπλέον ενημέρωση στους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας από την ερχόμενη Δευτέρα (5/10) θα πρόσθεσει στο διαδικτυακό της πρόγραμμα την πρώτη αθλητική της εκπομπή, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του καναλιού να παρακολουθούν στους δέκτες τους την αθλητική επικαιρότητα της Super League με επίκεντρο την ομάδα του Βόλου.

Τη θεματολογία της εκπομπής θα ενισχύσουν επίσης, συνεντεύξεις και ειδικά θέματα που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Βόλου, ενώ θα γίνονται και αναφορές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η εκπομπή με τίτλο "Η ώρα του Βόλου", θα ηγείται υπό την παρουσία του Άκη Μπούκλα και της Φιλίτσας Ντίκα, ενώ θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com) κάθε Δευτέρα από τις 9.30 μ.μ. μέχρι τις 10.30 μ.μ.

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.