21/10/2020

ΑΕΚ: Συμβιβαστική λύση με Cosmote TV για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Photo Credits: Eurokinissi Photo Credits: Eurokinissi
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε διακανονισμό με την Cosmote TV για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που "τρέχει" για το 2020/21. Προχωρά η κεντρική διαχείριση με την ΕΡΤ. Λίγες ημέρες μετά την εξώδικη επιστολή της Cosmote TV προς την ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο για το 2020/21, οι δύο πλευρές ήρθαν σε διακανονισμό.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε διακανονισμό με την Cosmote TV για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που "τρέχει" για το 2020/21. Προχωρά η κεντρική διαχείριση με την ΕΡΤ.

Λίγες ημέρες μετά την εξώδικη επιστολή της Cosmote TV προς την ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο για το 2020/21, οι δύο πλευρές ήρθαν σε διακανονισμό. Το συνδρομητικό κανάλι προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση τακτικής την προηγούμενη εβδομάδα δεδομένου ότι υπήρχε δέσμευση για το φετινό πρωτάθλημα, σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της Ένωσης.

Από την στιγμή που προέκυψε όμως ο συμβιβασμός, το θέμα θεωρείται λήξαν κι έτσι μπορεί ο ΕΣΑΚΕ να προχωρήσει δίχως νέα προβλήματα το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης για το νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: sport24.gr

 

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.