30/10/2020

Το Autohb με υψηλές ταχύτητες για τα νέα της αυτοκίνησης

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί το AUTOHUB ανεβάζει στροφές και ξεκινά ένα ακόμα ταξίδι στο MEGA. O Βαγγέλης Κιούσης μας ενημερώνει αξιόπιστα για ότι νεότερο προκύπτει στη βιομηχανία της αυτοκίνησης και κάνει τις διαδρομές μας με τα εξελιγμένα μοντέλα αυτοκινήτων, ενδιαφέρουσες. Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε τις δυνατότητες του νεότερου ηλεκτρικού hatchback της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί το AUTOHUB ανεβάζει στροφές και ξεκινά ένα ακόμα ταξίδι στο MEGA. O Βαγγέλης Κιούσης μας ενημερώνει αξιόπιστα για ότι νεότερο προκύπτει στη βιομηχανία της αυτοκίνησης και κάνει τις διαδρομές μας με τα εξελιγμένα μοντέλα αυτοκινήτων, ενδιαφέρουσες.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε τις δυνατότητες του νεότερου ηλεκτρικού hatchback της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Καλεσμένος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μιλάει για ιστορίες… πολλών χιλιομέτρων με αγαπημένα τραγούδια του.

Ακόμα, το AUTOHUB παρουσιάζει τα αυτοκίνητα που επιλέγουν στο εξωτερικό φτιαγμένα από ελληνικά χέρια.

Στο πλαίσιο της οδικής ασφάλειας θα επισκεφθούμε το Κέντρο Διαχείρισης Οδικής Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής που είναι το «άγρυπνο μάτι» στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας μέσα από εφαρμογές στο αυτοκίνητο ενώ ξεχωριστά μοντέλα αυτοκινήτων κλέβουν την παράσταση και όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στην έρημο.

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.