27/01/2021

ΕΡΤ: Πρόσκληση για εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκμετάλλευσης διαφημιστικού χρόνου για την Super League 2

Η Γενική Διευθύντρια Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό φυσικό ή νομικό πρόσωπο-Διαφημιστική Εταιρεία/Διαφημιστή να καταθέσει προτάσεις και να υποβάλει προσφορές για την εμπορική εκμετάλλευση /αξιοποίησητου Διαφημιστικού Χρόνου των Αγώνων Ποδοσφαίρου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών...

Η Γενική Διευθύντρια Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό φυσικό ή νομικό πρόσωπο-Διαφημιστική Εταιρεία/Διαφημιστή  να καταθέσει προτάσεις και να υποβάλει προσφορές για την εμπορική εκμετάλλευση /αξιοποίησητου Διαφημιστικού Χρόνου των Αγώνων Ποδοσφαίρου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της σεζόν 2021, με ελαχίστη τιμή εκκίνησης το ποσό των 84.420€ για 32 αγώνες και 10 αγώνες play off και playout, σύνολο 42 αγώνες σύμφωνα με τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα, στον οποίο αναλυτικά περιγράφονται : ο προς αξιοποίηση διαφημιστικός χρόνος, οι αγώνες, τα μέσα μετάδοσης κτλ.

Οι προσφορές θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών λήγει την 1/2/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 μμ. 

Οι αρχικά υποβληθείσες προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΕΡΤ –ΑΕ και στη συνεχεία όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το ύψος όλων των προσφορών, συμπεριλαμβανομένης και της επωφελέστερης από οικονομική άποψη προσφοράς, προκειμένου να υποβάλλουν, αν το επιθυμούν, νέα βελτιωμένη πρόταση, την οποία οφείλουν να υποβάλλουν στην ΕΡΤ-ΑΕ μέχρι την Τρίτη 2/2/2021και ώρα 17:00 μμ. 

Μετά την υποβολή των τελικών προσφορών, η ΕΡΤ-ΑΕ θα αποφασίσει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στην Εμπορική Διεύθυνση της ΕΡΤ-ΑΕ,  τηλεφωνικά  στο 2106092378 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατεβάστε την πρόσκληση ενδιαφέροντος
Κατεβάστε τον αναλυτικό πίνακα (.xls)

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.