16/07/2021

Η ΑΕΚ στην Cosmote TV

Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε τα χέρια με την Cosmote TV και μαζί θα πορευτούν τα επόμενα χρόνια, με την ΑΕΚ να εισπράττει μεγαλύτερο ποσό από ότι έπαιρνε από την Νοva. Η Cosmote TV μάλιστα έχει αναλάβει την μετάδοση όλων των φιλικών της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται στο πακέτο των δικαιωμάτων για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν...

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αλλάξει τηλεοπτική στέγη μετά από αρκετά χρόνια.

Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε τα χέρια με την Cosmote TV και μαζί θα πορευτούν τα επόμενα χρόνια, με την ΑΕΚ να εισπράττει μεγαλύτερο ποσό από ότι έπαιρνε από την Νοva.

Η Cosmote TV μάλιστα έχει αναλάβει την μετάδοση όλων των φιλικών της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται στο πακέτο των δικαιωμάτων για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να προστεθούν και τα εντός έδρας παιχνίδια για το Conference League (29 Ιουλίου το εντός για τον β’ προκριματικό γύρο).

Οι ιθύνοντες της Cosmote TV αναμένεται να προχωρήσουν και σε επαφές για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με άλλες 4-5 ομάδες της Super League για να γεμίσουν έτσι το πρόγραμμα τους για πρώτη φορά με παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως είχε εκφράσει αρκετές φορές κατά την περυσινή σεζόν τη δυσαρέσκεια της για το συμβόλαιο με τη Nova, θεωρώντας εαυτόν ριγμένο από τη διαμόρφωση του τηλεοπτικού σκηνικού, καθώς λάμβανε λιγότερα χρήματα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Πηγή: sportime.gr

Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.