05/08/2021

Συμφωνία COSMOTE TV με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΦΗ

Γράφτηκε από: N.D
Κατά τη διάρκεια σημερινής ενημέρωσης σε οικονομικούς αναλυτές, μετά την δημοσίευση  των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μ. Τσαμάζ, δέχθηκε αρκετές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που αφορούν την πορεία αλλά και τη στρατηγική του ομίλου σχετικά το τηλεοπτικό του παρακλάδι, την COSMOTE TV.
Κατά τη διάρκεια σημερινής ενημέρωσης σε οικονομικούς αναλυτές, μετά την δημοσίευση  των οικονομικών αποτελεσμάτων, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μ. Τσαμάζ, δέχθηκε αρκετές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που αφορούν την πορεία αλλά και τη στρατηγική του ομίλου σχετικά το τηλεοπτικό του παρακλάδι, την COSMOTE TV. Όσον αφορά στην Premier league ο κος Τσαμάζ ανέφερε πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος κατέληξαν σε μεσάζοντα και προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί που θα καταλήξουν και ποιό πακέτο μεταδόσεων (πλήρες ή με λιγότερους αγώνες) τελικά αφορούν. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, η COSMOTE TV είναι πολύ καλά τοποθετημένη σε ο,τι έχει να κάνει με το αθλητικό της περιεχόμενο, αφού διαθέτει για ακόμη ένα έτος τα δικαιώματα της Premier League, ανανέωσε το Champions και το Europa League, ενώ απέκτησε έως τη σεζόν 2023-2024 και τη Serie A, ενώ για πρώτη φορά μπαίνει και στις μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο επικεφαλής του ΟΤΕ ανέφερε πως η COSMOTE TV έχει συμφωνήσει ήδη με τρεις ομάδες της SuperLeague (ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΦΗ) ενώ συνεχίζει τις συνομιλίες και με τις υπόλοιπες. Σε ερώτηση σχετικά με το φαινόμενο της πειρατείας και την αντιμετώπισή του ο κος Τσαμάζ δήλωσε πως οι πρόσφατες τροποποιήσεις του νομικού πλαισίου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο θα χρειαστεί να αξιολογηθούν στην πράξη κατά πόσο αποτελεσματικές θα είναι.
Κατηγορία Sport+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.