17/04/2014

Επίσημο: To “The Americans” συνεχίζει και για τρίτη σεζόν

Γράφτηκε από: N.D.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του δικτύου FΟX, η σειρά «The Americans» πήρε το πράσινο φώς και για τρίτη σεζόν δεκατριών επεισοδίων. Η σειρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική στα μέσα της δεύτερης σεζόν και τα συνολικά της νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Στην Ελλάδα ...
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του δικτύου FΟX, η σειρά «The Americans» πήρε το πράσινο φώς και για τρίτη σεζόν δεκατριών επεισοδίων. Η σειρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική στα μέσα της δεύτερης σεζόν και τα συνολικά της νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Στην Ελλάδα ο πρώτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε τον Γενάρη στο συνδρομητικό κανάλι FOX το οποίο είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες της Nova του OTE TV και της HOL.

Η σειρά "The Americans" δημιουργία του πρώην αξιωματούχου της CIA, Joe Weisberg τοποθετείται λίγο μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και την εκλογή του Ronald Reagan στην προεδρία της Αμερικής, μία περίοδο που όλοι αναφέρονταν στην Ε.Σ.Σ.Δ. ως μια "κακιά αυτοκρατορία". 

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το γάμο δύο πρακτόρων της KGB, του Philip (Matthew Rhys) και της Elizabeth Jennings (Keri Russell) που υποδύονται τους Αμερικάνους και ζουν στα προάστια της Ουάσινγκτον. Οι δύο πράκτορες, Philip και Elizabeth, αποτελούν μέρος ενός μυστικού προγράμματος των Σοβιετικών, σύμφωνα με το οποίο καλούνται να υποδυθούν τους παντρεμένους Αμερικάνους για να βοηθήσουν τη χώρα τους να αντιμετωπίσει την αμερικανική απειλή.
Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.