Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
27 Οκτωβρίου 2016 16:13

Ο Τζουντ Λο ως The Young Pope έρχεται στον ΟΤΕ ΤV

Εβδομάδα 27-31 Οκτωβρίου 2016

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fa9824a8a3b689c6ea727cee96a322b4d XL

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Πάολο Σορεντίνο The Young Pope που έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο ενός μυστηριώδη και αντιφατικού Πάπα και την Νταιάν Κίτον, έρχεται αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 4HD. Στα κινηματογραφικά κανάλια ξεχωρίζουν επίσης, η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς The Great Indoors με τον Στίβεν Φράι…Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του Πάολο Σορεντίνο The Young Pope που έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο ενός μυστηριώδη και αντιφατικού Πάπα και την Νταιάν Κίτον, έρχεται αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 4HD.

Στα κινηματογραφικά κανάλια ξεχωρίζουν επίσης, η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς The Great Indoors με τον Στίβεν Φράι, το blockbuster Everest με το all-star cast των Τζέισον Κλαρκ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρόμπιν Ράιτ και Κίρα Νάιτλι, το υποψήφιο για Όσκαρ Trumbo με τον Μπράιαν Κράνστον, την Νταιάν Λέιν και την Έλεν Μίρεν και το ντοκιμαντέρ Steve Jobs: The Man in the Machine για τη ζωή του εμβληματικού CEO της Apple.

Αθλητικό υπερθέαμα έρχεται και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια ΟΤΕ SPORT. Ξεχωρίζουν η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με αγώνες όπως το Παναθηναϊκός-Ηρακλής, η έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ με ιστορικές αναμετρήσεις σαν το Μπουλς-Σέλτικς,η δράση στα μηχανοκίνητα, όπουτο σιρκουί του Μεξικό της Formula 1 θα αναδείξει τον νέο πρωταθλητή. Επίσης, στο Gymkhana GRiD, που έρχεται στην Ελλάδα και προβάλλεται αποκλειστικά στον OTE TV, συναντιούνται -μεταξύ άλλων- οι Κεν Μπλοκ, Πίτερ Σόλμπεργκ, Αντρέας Μπάκερούντ, Στιβ ‘’Μπάγκζι’’ Μπαγκιόνι και Λουκ Γούνταμ με τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδας και της Κύπρου, από το χώρο των rally, των drift και των αναβάσεων.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εκτυλίσσεται μόνο στον OTE TV, με 6 αγώνες την Πέμπτη 27/10, μεταξύ των οποίων το Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19.30, OTE SPORT 3HD).

Το θεαματικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/10, όταν οι πρωταθλητές Καβαλίερς επικράτησαν πανηγυρικά των Νικς (117- 88, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να κάνει τριπλ νταμπλ) και οι Σπερς συνέτριψαν τους δευτεραθλητές Γουόριορς (100-129). Η πρώτη εβδομάδα έχει ιστορικές αναμετρήσεις, όπως το Μπουλς-Σέλτικς (Παρασκευή 28/10, 03.00, OTE SPORT 4HD), αλλά και άλλες με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, σαν το Φιλαδέλφεια-Ατλάντα (Σάββατο 29/10, 19.30, OTE SPORT 4HD), παρουσία των Ντάριο Σάριτς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο ρόστερ των Σίξερς.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα της stoiximan.gr Basket League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels (Κυριακή 30/10, 17.00, OTE SPORT 4HD), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Στην Formula 1, o Nίκο Ρόσμπεργκ δεν κατάφερε να διασφαλίσει τον τίτλο της φετινής σεζόν στις ΗΠΑ, όπου είδε πρώτος την καρό σημαία ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Γερμανός “πιλότος” έχει μια ακόμα ευκαιρία στο σιρκουί του Μεξικού (Κυριακή 30/10, 20.45, OTE SPORT 5HD). Nωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 08.30 (ΟΤΕ SPORT 5ΗD), ξεκινά ο προτελευταίος αγώνας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP, στη Μαλαισία. Ο Μαρκ Μαρκέθ έχει εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο, ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι δευτεραθλητής και μένει να δούμε αν θα ανέβει στο βάθρο ο περυσινός πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο ή ο Μάβερικ Βινάλες.

Μόνο οι συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν live στον τελικό του Gymkhana GriD, που διεξάγεται φέτος στην Ελλάδα. Στις 18.00 (OTE SPORT 5HD) αρχίζει ο πρωτότυπος αγώνας, που συνδυάζει ταχύτητα, στιλ και ακρίβεια και δίνει την ευκαιρία σε οδηγούς να τεστάρουν τις οδηγικές τους ικανότητες.

Δε χάνουμε ακόμα τις εξελίξεις στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Στην 9η αγωνιστική της Bundesliga, η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποδέχεται την Σάλκε (Σάββατο 29/10, 19.30, ΟΤΕ SPORT 3HD), μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, η Λίβερπουλ πηγαίνει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο 29/10, 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), για την 10η ημέρα της Premier League, ενώ για την 10η αγωνιστική της La Liga Santander η Βιγιαρεάλ που παραμένει δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή, παίζει εκτός με την Έιμπαρ (Κυριακή 30/10, 13.00, OTE SPORT 2HD).

Το UEFA Champions League επιστρέφει στις οθόνες των καναλιών ΟΤΕ SPORT την Τρίτη 1/11, με το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα (21.34, ΟΤΕ SPORT 2HD) να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Από το πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα του The Young Pope, της πρώτης τηλεοπτικής σειράς του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για την ταινία του Η Τέλεια Ομορφιά, Πάολο Σορεντίνο. Στη σειρά, βλέπουμε τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Λένι Μπελάρντο, του πρώτου Αμερικανού και νεότερου στην ιστορία Πάπα, με μία ισχυρή και γεμάτη αντιθέσεις προσωπικότητα. Συμπρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Νταϊάν Κίτον, στον ρόλο της μοναχής Μαίρη (Παρασκευή 28/10, 23.00, OTE CINEMA 4HD).

Στο ίδιο κανάλι, αρχίζει, επίσης σε Α’ προβολή, η κωμική σειρά The Great Indoors με τον Στίβεν Φράικαι τον Τζόελ ΜακΧέιλ, για έναν μάχιμο ρεπόρτερ που επιστρέφει από τις εξερευνήσεις στα πέρατα του κόσμου, αναλαμβάνει τη διοίκηση ενός ψηφιακού περιοδικού και αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής και της τεχνολογίας (Παρασκευή 28/10, 22.30).

Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει το blockbuster Έβερεστ (Everest) με ένα ξεχωριστό cast στο οποίο μεταξύ άλλων βλέπουμε τους Τζέισον Κλαρκ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρόμπιν Ράιτ και Κίρα Νάιτλι. Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία ορειβατών οι οποίοι κατά την ανάβασή τους στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, κινδυνεύουν εξαιτίας χιονοθύελλας (Κυριακή 30/10, 21.00, ζώνη Sunday blockbuster). Οι φαν της δράσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Jarhead 2: Στο Πεδίο Της Μάχης (Jarhead 2: Field of Fire) του Ντον Μάικλ Κολ, για την άνιση μάχη μιας ομάδας Αμερικανών στρατιωτών απέναντι στους Ταλιμπάν (Δευτέρα 31/10, 21.00, ζώνη Action). Στο ίδιο κανάλι προβάλλεται η ταινία Ο Ηλίθιος (The Fool) του Γιούρι Μπίκοφ ενός από τα μεγάλα νέα ονόματα του Ρωσικού αλλά και του παγκόσμιου σινεμά. Ο πρωταγωνιστής, ένας ιδεαλιστής τεχνίτης αγωνίζεται ενάντια στην γραφειοκρατία και στις αρνητικές στάσεις των ανθρώπων σε έναν παράλογο κόσμο (Πέμπτη 27/10, 21.00).

Δύο ξεχωριστές πρεμιέρες περιμένουν τους συνδρομητές του OTE TV αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 2HD. Την Παρασκευή 28/10 παρακολουθούμε το εξαιρετικό βιογραφικό δράμα Trumbo: Ο Πιο Γνωστός Άγνωστος Σεναριογράφος Του Χόλιγουντ (Trumbo), για τη ζωή και το έργο του σεναριογράφου Ντάλτον Τράμπο που έμεινε στην ιστορίαγια τον διωγμό του λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων και για τα βραβεία που κέρδισε χωρίς να μπορεί να βάλει την υπογραφή του. Τον ομώνυμο ρόλο ενσαρκώνει ο Μπράιαν Κράστον (Breaking Bad), που με αυτή την ερμηνεία διεκδίκησε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ παράλληλα τον συνοδεύουν οι μοναδικές Έλεν Μίρεν και Ντάιαν Λέιν (Σάββατο 29/10, 22.00).

Στο ίδιο κανάλι ξεχωρίζει και το ντοκιμαντέρ Steve Jobs: The Man in the Machine, αφιερωμένο στη ζωή και την άγνωστη καθημερινότητα του ανθρώπου που επηρέασε και άλλαξε για πάντα τον κόσμο της τεχνολογίας (Παρασκευή 28/10 στις 22.00, ζώνη doc o’ clock).

Την Κυριακή 30/10 στις 21:00 δεν χάνουμε την πρεμιέρα του National Geographic για το ντοκιμαντέρ Before the Flood. Μετά την πρόσφατη εκλογή του ως «Αγγελιοφόρος της Ειρήνης για την Κλιματική Αλλαγή» από τον Ο.Η.Ε., o Leonardo DiCaprio αναλαμβάνει ένα ρόλο ζωής, ξεκινώντας ένα δύσκολο ταξίδι αναζητώντας απαντήσεις στο ερώτημα: «Μπορούμε να δράσουμε πριν να είναι πολύ αργά;» Ο DiCaprio, συνομιλεί με ισχυρές προσωπικότητες από κάθε πτυχή της κοινωνίας, όπως ο Barack Obama, ο Ban Ki-moon, και ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς και με κορυφαίους ερευνητές της NASA, οικολόγους, επιστήμονες και ακτιβιστές.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Elena of Avalor ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV (Σαββατο 29/10, 08.25, Disney Channel), ενώ μικροί και μεγάλοι δεν πρέπει να χάσουν το βραβευμένο με Όσκαρ Ταξίδι Στη Χώρα Των Θαυμάτων (Spirited Away) (μεταγλ.) του ιάπωνα τεχνίτη των κινουμένων σχεδίων, Χαγιάο Μιγιαζάκι το Σάββατο 29/10 (21.00, ζώνη Family).

Tο ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians επιστρέφει για 12η σεζόν στο κανάλι E! HD με νέα επεισόδια, την Κυριακή 30/10, στις 21.00. Την επόμενη ημέρα στο FOX Life (Δευτέρα 31/10, 21.50) δεν χάνουμε το Project Runway με την Χάιντι Κλουμ, που ετοιμάζεται για 13η χρονιά να εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές δημιουργίες των επίδοξων σχεδιαστών.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια, τα 32 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...