Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
savvas70 | 31-March-2020 | 18:14:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 31-March-2020 | 10:23:31

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Latinsoapsfever | 31-March-2020 | 9:25:31

Καλώς ορίσατε στο forum του SatLeo.gr
arva | 31-March-2020 | 8:37:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 31-March-2020 | 1:39:31

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:19

ΕΡΤ1 - ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ «Η Ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων» (Β΄ Μέρος)

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής με θέμα την Ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων μεταδίδεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:00 από την ΕΡΤ1, στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ιστορικοί Περίπατοι». Μετά την αναζήτηση των ιστορικών γεγονότων, βάσει των οποίων καθορίστηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις...

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στις 16:00

«Η Ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων»

Β΄ Μέρος: «Η ένοπλη ειρήνη, τα Ίμια και η είσοδος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής με θέμα την Ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων μεταδίδεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:00 από την ΕΡΤ1, στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ιστορικοί Περίπατοι».

Μετά την αναζήτηση των ιστορικών γεγονότων, βάσει των οποίων καθορίστηκαν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις από τη Συνθήκη της Λωζάνης έως και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο Πιέρρος Τζανετάκος και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος πραγματοποιούν μια ιστορική διαδρομή σε όσα διημείφθησαν τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο, τα τελευταία περίπου 40 χρόνια. Από την περίοδο της λεγόμενης «ένοπλης ειρήνης» 1976-1987, το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου μέσω του τραγικού περιστατικού των Ιμίων που κόστισε τη ζωή τριών Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού έως και την είσοδο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές στο χείλος μιας ένοπλης σύρραξης.

Με κυρίαρχα θέματα την υφαλοκρηπίδα, το εύρος των θαλάσσιων χωρικών υδάτων, τον εθνικό εναέριο χώρο, τα δικαιώματα έρευνας και διάσωσης, την κυριαρχία σε συγκεκριμένα τμήματα του Αιγαίου, καθώς φυσικά και το τι μέλλει γενέσθαι στην παρανόμως κατεχόμενη από τουρκικά στρατεύματα Κύπρο, Αθήνα και Άγκυρα εξακολουθούν έως και σήμερα να διαφωνούν εντόνως. Την ώρα που το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον κρίνεται ως ιδιαιτέρως ρευστό και διαρκώς μεταβαλλόμενο, οι ελληνοτουρκικές διαφορές του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια υπό νέους όρους και στη βάση νέων συνθηκών.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Έλενα Λαλοπούλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Ελένη Ντάφλου.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.