Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
savvas70 | 31-March-2020 | 22:43:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:11:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:04:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:51:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:39:31

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | 12:41

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Νίκο Ξυλούρη

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ξυλούρη, στις 8 Φεβρουαρίου 1980. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα http://www.ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ το έκτακτο αφιέρωμα που προβλήθηκε στην ΕΡΤ το 1980...

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ξυλούρη, στις 8 Φεβρουαρίου 1980. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα http://www.ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ το έκτακτο αφιέρωμα που προβλήθηκε στην ΕΡΤ το 1980, με αφορμή το θάνατό του, στο οποίο μιλούν γι’ αυτόν άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ προβάλλονται αποσπάσματα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο το 1975.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

H εκπομπή ξεκινά με πλάνα από τα Ανώγεια, όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα μουσικά του βήματα ο Νίκος Ξυλούρης. Ο δήμαρχος Ανωγείων μιλά για τον Ψαρονίκο, όπως τον αποκαλούσαν επίσης. Παράλληλα, προβάλλονται αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε το 1975 ο Νίκος Ξυλούρης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο, όπου, μεταξύ άλλων, μιλά για τα πρώτα του βήματα στο χώρο, αλλά και για την προσπάθειά του να αγαπήσει το ευρύ κοινό την κρητική μουσική. Αναφέρεται όμως και στα χρόνια που δούλεψε στην Κρήτη ως λυράρης και τραγουδιστής, στην απόφασή του να έρθει στην Αθήνα, ενώ αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια.

Για τον Νίκο Ξυλούρη μιλά ο συνθέτης Χριστόδουλος Χάλαρης, τονίζοντας ότι: «Ήταν ο σημαντικότερος εκπρόσωπος μιας τεράστιας τραγουδιστικής και μουσικής παράδοσης, της κρητικής, που την υπηρέτησε με ιδιοφυία». «Στην σκέψη μου τον τοποθετώ σαν ένα σύμβολο των πιο ευγενικών ανθρώπινων αισθημάτων. Γιατί ο Νίκος Ξυλούρης ήταν η προσωποποίηση της ευγένειας, της καλοσύνης και προπαντός ήταν η πεμπτουσία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας», συμπληρώνει ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής.

Για τον Νίκο Ξυλούρη μιλούν επίσης, ο παραγωγός Γιώργος Πετσίλας, ο Κώστας Μανιουδάκης, διευθυντής «Έκφρασης 80», ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Βασίλης Αποστολίδης, η τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού και ο λυράρης Κώστας Μουντάκης.

Επιμέλεια εκπομπής: Ηλίας Μασούρας

Έτος παραγωγής: 1980

Δείτε το αφιέρωμα στη διεύθυνση: https://www.ert.gr/arxeio-afierwmata/nikos-xyloyris-8-fevroyarioy-1980/

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.