21/02/2020

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται …After Dark Παρασκευή και Σάββατο στον ΣΚΑΪ

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στη 01.00, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την ταινία του «Χαλβάη 5-0» που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και για τους ηθοποιούς που του έκαναν τη τιμή να πρωταγωνιστήσουν. Στη συνέχεια, αφήνει για λίγο τον κωμικό εαυτό του...

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στη 01.00, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την ταινία του «Χαλβάη 5-0» που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και για τους ηθοποιούς που του έκαναν τη τιμή να πρωταγωνιστήσουν. Στη συνέχεια, αφήνει για λίγο τον κωμικό εαυτό του και απαντάει σε όλους τους επικριτές του ενώ μας αποκαλύπτει και την επόμενη θεατρική του δραστηριότητα. Στο εξομολογητήριο είναι απλά απολαυστικός!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 00.30, το σπίτι του Θέμη γεμίζει με 5 πολύ αγαπημένα πρόσωπα! Ένα από τα πιο γνωστά boy bands της Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ, σε ένα σπάνιο reunion, μας παρουσιάζουν σε πρώτη μετάδοση το νέο τους τραγούδι “Billy Bam Bam”! Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος μιλούν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για τη σχέση τους με τον Γιώργο Θεοφάνους! Οι απαντήσεις του Κωνσταντίνου στο εξομολογητήριο εκπλήσσουν τον Θέμη!

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.