Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 29-March-20200:01:29

Αθλητικές Μεταδόσεις
ANDREASSAT | 28-March-202022:41:28

IPTV Γενικά
deepbluesky | 28-March-202022:08:28

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
cocu | 28-March-202020:28:28

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
first | 28-March-202019:41:28

Ειδήσεις . Watch on SAT TV
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 | 12:01

Αλλαγή ημέρας της πρεμιέρας του Vice Specials στον ΑΝΤ1

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τρανσφοβία στην Εργασία». Ένα στα τρία τρανς άτομα, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα, δήλωσαν ότι έχουν δεχτεί διακρίσεις ενώ αναζητούν εργασία. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ευάλωτα σε κάθε είδους κακοποίηση και περιθωριοποίηση...

«Τρανσφοβία στην Eργασία»

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τρανσφοβία στην Εργασία».

Ένα στα τρία τρανς άτομα, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα, δήλωσαν ότι έχουν δεχτεί διακρίσεις ενώ αναζητούν εργασία. Το γεγονός αυτό τα καθιστά ευάλωτα σε κάθε είδους κακοποίηση και περιθωριοποίηση, και τελικά δεν τα αφήνει να έχουν πολλές επιλογές για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η Λυδία, τρανς κοπέλα και φοιτήτρια στη Ρόδο, απολύθηκε από την πρώτη της δουλειά σε σουβλατζίδικο, όταν ο ιδιοκτήτης του έμαθε για την απόφασή της να προχωρήσει με τη μετάβαση φύλου. Η Ήβη, που είναι τρανς γυναίκα, δέχτηκε τρανσφοβία σε διάφορους χώρους εργασίας, μέχρι που αποφάσισε να γίνει αφεντικό του εαυτού της και να ασχοληθεί με τη σεξεργασία. Παραμένει όμως ανασφάλιστη και ευάλωτη. Ο Φίλιππος είναι ένας τρανς άντρας που εργάζεται πολλά χρόνια ως ντελίβερι. Ο ίδιος έμεινε άνεργος για πολλούς μήνες, αφού τον απέρριπταν από διάφορα μαγαζιά λόγω της τρανς ταυτότητάς του. Στην τωρινή δουλειά του, δεν γνωρίζουν για την ταυτότητα φύλου του.

Παρόλαυτα, υπάρχουν τρανς άτομα ή άτομα από το ευρύτερο ΛΟΑΤΚΙ+ φάσμα που κατάφεραν να αυτο-οργανωθούν και να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην εργασία και την αξιοπρέπεια. Οργανώσεις που μπορούν να απευθυνθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη είναι το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών και η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης που διασυνδέει τα άτομα μέσω του διαδικτύου για να μπορέσουν να βρουν εργασία σε φιλικά περιβάλλοντα. Ακόμη, βοήθεια παρέχει το Red Umbrella Athens, ένας πρωτοβάθμιος φορέας πρόληψης και ενδυνάμωσης εργαζόμενων στο σεξ, αλλά και η Colour Youth, κοινότητα Lgbtq Νέων Αθήνας.

VICE SPECIALS – Πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 στη 01.30 στον ΑΝΤ1.

  • Παραγωγός: Μαρία Σιδηροπούλου
  • Διευθυντής Φωτογραφίας: Θοδωρής Κωνσταντίνου
  • Οπερατέρ: Δημήτρης Ζιβόπουλος / Νίκος Βλαχάκης / Τάσος Σκαρής
  • Ηχολήπτης: Βασίλης Ζαμπίκος
  • Μοντέζ: Μαρία Κουνάβη

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ VICE Specials εδώ: https://video.vice.com/gr

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.