10/04/2020

Μένουμε σπίτι παρέα με την Ellen DeGeneres στο Novalifε!

Γράφτηκε από: N.D
Η Ellen DeGeneres επιστρέφει στο Novalifε από αυτή τη Δευτέρα 13 Απριλίου, τις καθημερινές στις 15:00, στο Novalifε! H Ellen DeGeneres ανοίγει το σπίτι της και μας κρατάει συντροφιά στο Lockdown! Μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, συνομιλεί καθημερινά με τους λαμπερούς καλεσμένους της ...
Η Ellen DeGeneres επιστρέφει στο Novalifε από αυτή τη Δευτέρα 13 Απριλίου, τις καθημερινές στις 15:00, στο Novalifε! H Ellen DeGeneres ανοίγει το σπίτι της και μας κρατάει συντροφιά στο Lockdown! Μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, συνομιλεί καθημερινά με τους λαμπερούς καλεσμένους της, που μοιράζονται μαζί της την καθημερινότητα τους, αλλά και τις σκέψεις τους αυτήν την περίοδο που όλοι είμαστε σπίτι! Οι Jennifer Lopez, Chris Martin (Coldplay), Bill Gates, Jimmy Kimmel, Jason Momoa είναι μερικοί απ' όσους πρόκειται να μπουν στο μικροσκόπιο της μιας και μοναδικής Ellen!
Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.