13/05/2020

«Αυτοψία» - Διακοπές α-λα Ελληνικά στα χρόνια του Covid-19

Την Πέμπτη, 14 Μαΐου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Χρήστος Φερεντίνος, μας πάνε διακοπές σ’ ένα διαφορετικό καλοκαίρι από όσα έχουμε ζήσει έως σήμερα. Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» μας «ταξιδεύει» σε κοσμοπολίτικα νησιά αλλά και σ’ εκείνα της άγονης γραμμής, σε οργανωμένα και ελεύθερα κάμπινγκ...

Την Πέμπτη, 14 Μαΐου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Χρήστος Φερεντίνος, μας πάνε διακοπές σ’ ένα διαφορετικό καλοκαίρι από όσα έχουμε ζήσει έως σήμερα.

Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» μας «ταξιδεύει» σε κοσμοπολίτικα νησιά αλλά και σ’ εκείνα της άγονης γραμμής, σε οργανωμένα και ελεύθερα κάμπινγκ, σε τροχόσπιτα και ιστιοπλοϊκά, σε εξοχικές κατοικίες και οικονομικές βίλλες συναντώντας επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και ταξιδιώτες που εξηγούν πώς, πού και γιατί μπορούμε να περάσουμε καλύτερα αυτό το παράξενο καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις ανέμελες στιγμές περασμένων ετών όπου όλα επιτρέπονταν.

Στις παραλίες θα υπάρχουν περιορισμοί, σε πλοία και αεροπλάνα μέτρα ασφαλείας, στα καταλύματα αντί για πρωινό θα μας περιμένει ένα kit με μάσκες και αντισηπτικά, μεγάλα ξενοδοχεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ τα beach bar που διοργάνωναν ξέφρενα πάρτι και βούλιαζαν από κόσμο θα μετρούν τους θαμώνες τους.

Παρόλα αυτά, στον ελληνικό παράδεισο, οι επιλογές είναι πολλές όπως ακριβώς και οι τρόποι για να περάσουμε καλά.

 «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 24:00.

Το hashtag της εκπομπής είναι: #autopsia

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.