22/06/2020

Μεσάνυχτα» - Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 23:50

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, δέκα λεπτά πριν τα «Μεσάνυχτα», καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Φώφη Γεννηματά. Η κυρία Γεννηματά, αποδεικνύει πως πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της. Μιλά για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, για τη μάχη με...

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, δέκα λεπτά πριν τα «Μεσάνυχτα», καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά, αποδεικνύει πως πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι  ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της. Μιλά για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσαν πέρα από τους γονείς της, η ίδια και η αδερφή της.

Επίσης, μας μιλά για τον ρόλο της «μητέρας» που παρά το δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά, εκείνη έφερε στο κόσμο δύο κόρες και έναν γιο.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.