03/09/2020

ΣΚΑΪ 100,3 - Νέο Πρόγραμμα σεζόν 2020/2021

Έχει μπει το φθινόπωρο και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3 επανέρχεται στους γνώριμους ρυθμούς του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ενημέρωση δεν διακόπηκε ούτε κατ’ ελάχιστο, με συνεχείς εκπομπές με όλες τις ειδήσεις και τα γεγονότα που κυριάρχησαν τους δύο τελευταίους μήνες. Ο ΣΚΑΪ 100,3 που βρίσκεται πλέον σταθερά στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις...

Έχει μπει το φθινόπωρο και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3 επανέρχεται στους γνώριμους ρυθμούς του.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ενημέρωση δεν διακόπηκε ούτε κατ’ ελάχιστο, με συνεχείς εκπομπές με όλες τις ειδήσεις και τα γεγονότα που κυριάρχησαν τους δύο τελευταίους μήνες.

Ο ΣΚΑΪ 100,3 που βρίσκεται πλέον σταθερά στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ακροατών, εντείνει από τις 7 Σεπτεμβρίου, με το νέο του πρόγραμμα, ακόμη περισσότερο την προσπάθειά του, ώστε να υπηρετεί πλήρως και αξιόπιστα κάθε θέμα της επικαιρότητας, αλλά και να αναδεικνύει κάθε φανερή ή αθέατη πτυχή των εξελίξεων. Με τους πιο καταξιωμένους αναλυτές αλλά και με την πολυπληθέστερη ομάδα δημοσιογράφων, μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα.

Εδώ και τριάντα χρόνια, ο αποκλειστικός στόχος του ΣΚΑΪ 100,3 είναι ένας και μοναδικός: η πλήρης και ουσιαστική ενημέρωση για το καθετί που συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει.

Γι’ αυτό, και φέτος η καλύτερη επιλογή είναι ο ΣΚΑΪ 100,3.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.