Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

7 Οκτωβρίου 2020 12:45

«Πόλνταρκ» – Πρεμιέρα νέας εξαιρετικής σειράς στην ΕΡΤ2

a13ba2f6add72190b9cc4a894d60b19c XL 9ebe9871

Τη νέα πολυβραβευμένη δραματική-ιστορική σειρά εποχής «Πόλνταρκ» (Poldark), παραγωγής Αγγλίας 2015-2019, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.Τη νέα πολυβραβευμένη δραματική-ιστορική σειρά εποχής «Πόλνταρκ» (Poldark), παραγωγής Αγγλίας 2015-2019, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 17:15.

Δημιουργός: Ντέμπι Χόρσφιλντ.
Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Μπαζαλγέτ.
Πρωταγωνιστούν: Έινταν Τέρνερ, Έλινορ Τόμλινσον, Τζακ Φάρινγκ, Λουκ Νόρις, Γκαμπριέλα Γουάιλντ, Πιπ Τόρενς, Τομ Γιορκ.

Γενική υπόθεση Α΄ Κύκλου. Με τον δημοφιλή Έινταν Τέρνερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η σειρά, που βασίζεται στα μυθιστορήματα του συγγραφέα Ουίνστον Γκράχαμ, μάς γυρίζει πίσω στον χρόνο, στην Κορνουάλη της Αγγλίας του 18ου αιώνα.

Ο αντισυμβατικός Ρος Πόλνταρκ επιστρέφει στην πατρίδα του μετά τον πόλεμο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας και ανακαλύπτει ότι τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Ο πατέρας του έχει πεθάνει, η περιουσία του έχει εξανεμιστεί και η αγαπημένη του πρόκειται να παντρευτεί τον εξάδελφό του!

Κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να μείνει, να θέσει ξανά σε λειτουργία τα ορυχεία της οικογένειας και να πάρει πάλι τη ζωή του στα χέρια του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του στη μάχη της Βιρτζίνια το 1781, ο Ρος Πόλνταρκ, Βρετανός βετεράνος του Πολέμου της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, επιστρέφει στην πατρίδα του την Κορνουάλη τον Οκτώβριο του 1783. Ο πατέρας του έχει πεθάνει πριν από έξι μήνες. Στο σπίτι του θείου του ανακαλύπτει ότι η περιουσία του έχει εξανεμισθεί και ότι η αγαπημένη του Ελίζαμπεθ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εξάδελφό του Φράνσις Πόλνταρκ.

Ο Ρος φτάνει στο πατρικό του σπίτι. Η κατάσταση είναι άθλια. Πηγαίνει στην αγορά να πουλήσει κάποιο οικογενειακό κειμήλιο και από τύχη γνωρίζει την Ντεμέλζα Κάρνε, που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της μετά τον ξυλοδαρμό της από τον πατέρα της.

Ο θείος του Ρος προσπαθεί να τον πείσει να εγκαταλείψει την Κορνουάλη κι εκείνος εμμένει στην απόφασή του να μείνει και να διασώσει την περιουσία του με οποιοδήποτε κόστος.

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο. Από τα τέλη του 1783 ώς τα τέλη του 1784, τα ορυχεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο εξαιτίας των χρεών που έχουν συσσωρεύσει οι ιδιοκτήτες τους. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά. Ο Ρος ελπίζει να συνεργαστεί με τον εξάδελφό του Φράνσις για να λειτουργήσει ξανά κάποιο από τα ορυχεία τους. Ο Φράνσις, όμως, αποχωρεί μετά την ένταση που υποδαυλίζει ένας ανταγωνιστής τους, ο Τζορτζ Γουόρλεγκαν. Ο Ρος καταφέρνει να βρει χρηματοδότες για το ορυχείο του.

Σε έναν χορό, η εξαδέλφη του Ρος, η Βέριτι, ερωτεύεται έναν καπετάνιο ο οποίος έχει κατηγορηθεί εσφαλμένα για την δολοφονία της συζύγου του. Ο Ρος βοηθά την εξαδέλφη του να συναντηθεί κρυφά με τον καπετάνιο, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της γεγονός που καταλήγει σε μονομαχία του αδελφού της Φράνσις με τον καπετάνιο. Όταν ο Φράνσις τραυματίζεται, η Ελίζαμπεθ ανακοινώνει στον Ρος ότι πρόκειται να γεννήσει το παιδί του Φράνσις.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «1785 – 1787». Ο Ρος ανοίγει το ορυχείο και αρχίζει να ψάχνει για χαλκό. Η Ελίζαμπεθ γεννά τον γιο της Τζέφρι Τσαρλς, όμως η σχέση της με τον σύζυγό της επιδεινώνεται. Ο νεαρός υπάλληλος Τζιμ Κάρτερ, που τον βοήθησε ο Πόλνταρκ όταν έμαθε ότι η κοπέλα του ήταν έγκυος, συνεχίζει τη λαθροθηρία και μετά τον γάμο του και συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω. Καταδικάζεται σε φυλάκιση δύο ετών παρά τις προσπάθειες του Ρος για την αθώωσή του.

Φήμες κυκλοφορούν για τη σχέση του Ρος με την Ντεμέλτζα και ο πατέρας της, που εμφανίζεται αλλαγμένος, της ζητεί να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Ρος και η Ντεμέλτζα γίνονται εραστές. Αισθάνεται πολύ άβολα με την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώνεται και αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένειά της. Ο Ρος την ακολουθεί και παντρεύονται με μάρτυρες τον Τζουντ και την Προύντι.

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 4ο: «Τέλη του 1787». Οι ευγενείς αλλά και οι ντόπιοι μαθαίνουν με έκπληξη για τον γάμο του Ρος και της Ντεμέλτζα. Όταν ζητεί επιπλέον χρηματοδότηση από τους μετόχους, αντιμετωπίζεται με δυσπιστία. Ο θείος του Πόλνταρκ παθαίνει καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της βάπτισης του εγγονού του. Στο νεκροκρέβατό του ζητεί από τον Ρος να φροντίσει την οικογένειά του, ενώ παραδέχεται ότι ο γιος του Φράνσις δεν είναι ικανός για επιχειρήσεις.

Η Βέριτι σκέπτεται με νοσταλγία τον καπετάνιο. Μένει για να διδάξει την Ντεμέλτζα καλούς τρόπους, ώστε να κάνει καλή εντύπωση όταν εκείνη και ο Ρος θα είναι προσκεκλημένοι στο σπίτι του Φράνσις και της Ελίζαμπεθ για τα Χριστούγεννα. Το κλίμα βαραίνει όταν φτάνουν απρόσκλητοι οι Γουόρλεγκαν. Ο Ρος βρίσκει τελικά χαλκό στο ορυχείο, η Ντεμέλτζα ανακοινώνει στον Ρος ότι είναι έγκυος και εκείνος της λέει ότι την αγαπάει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 5ο: «Αρχές του 1788». Ο καλός φίλος του Ρος, ο γιατρός Ντουάιτ Ένις, φτάνει στην Κορνουάλη για να μελετήσει ασθένειες του αναπνευστικού που εμφανίζουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στα ορυχεία. Η Ντεμέλτζα γεννά την κόρη τους Τζούλια Γκρέις. Ο Τζορτζ Γουόρλεγκαν αγοράζει μετοχές των ορυχείων του Ρος. Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές που δίνουν για τον χαλκό τα μεταλλουργεία, αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες τους να οργανώσουν τη δική τους εταιρεία με επικεφαλής τον Ρος.

Η Ντεμέλτζα προσπαθεί να φέρει σε επαφή τη Βέριτι με τον καπετάνιο Μπλάμεϊ. Ο Μαρκ, ένας από τους εργάτες του Ρος ερωτεύεται μια ηθοποιό περιπλανώμενου θιάσου με υπερβολικές απαιτήσεις και κάνει ό,τι μπορεί για να τις ικανοποιήσει. Ο Φράνσις, βουτηγμένος στα χρέη λόγω κακής διαχείρισης, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση, παίζοντας χαρτιά. Όταν χάνει, αναγκάζεται να κλείσει το ορυχείο.

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 6ο: «Τέλη του 1788». Η γυναίκα του Μαρκ στρέφει το ενδιαφέρον της στον γιατρό Ένις. Οι συνθήκες κράτησης στη φυλακή είναι άθλιες και ο Τζιμ Κάρτερ αρρωσταίνει βαριά. Ο Ρος μαζί με τον γιατρό Ένις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον βοηθήσουν χωρίς επιτυχία.

Στον χορό των Γουόρλεγκαν, η Ντεμέλτζα εντυπωσιάζει τους πάντες, ενώ ο Ρος μεθυσμένος, παίζει χαρτιά με τον δικαστή που καταδίκασε τον Τζιμ Κάρτερ και τον χαρτοπαίκτη που πήρε το ορυχείο του Φράνσις. Η Βέριτι τρομοκρατείται όταν εμφανίζεται και ο καπετάνιος στον χορό και της απαγορεύεται να τον ξαναδεί. Ο Τζορτζ Γουόρλεγκαν ανακαλύπτει το μυστικό της επεξεργασίας του μεταλλεύματος.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 7ο. Ο Ρος παλεύει για να κρατήσει την Κάρνμορ, ενώ ο Τζορτζ είναι αποφασισμένος να τη συντρίψει. Ο Φράνσις κατηγορεί εσφαλμένα τον Ρος ότι βοήθησε τη Βέριτι να το σκάσει με τον αγαπημένο της. Στο μεταξύ, ο Μαρκ υποψιάζεται ότι η Κέρεν έχει σχέση με τον γιατρό. Πηγαίνει στο σπίτι δεν βρίσκει τη γυναίκα του εκεί, συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και πάνω στη λογομαχία σκοτώνει την Κέρεν και το βάζει στα πόδια. Ο Ρος πηγαίνει στο σπίτι του Φράνσις για να λυθεί η παρεξήγηση σχετικά με την Βέριτι, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Φράνσις εκμεταλλεύεται ο Τζορτζ και καταφέρνει να μάθει τα ονόματα των μετόχων της Κάρνμορ. Στη συνάντηση των μετόχων μαθαίνουν ότι όσοι έχουν δάνεια στους Γουόρλεγκαν οδηγούνται σε πτώχευση. Όταν η Ντεμέλζα λέει στον Ρος για την επίσκεψή της στον Φράνσις, συνειδητοποιούν ότι εκείνος πρέπει να αποκάλυψε τα ονόματα των μετόχων.

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 8ο. Ο Ρος βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστροφή, όπως και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν στους Γουόρλεγκαν σε πολύ χαμηλή τιμή. Ταυτόχρονα, μια επιδημία διφθερίτιδας θερίζει όλη τη χώρα. Τα θύματα είναι πολλά και ο γιατρός, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις τύψεις του για την Κέρεν, προσπαθεί απεγνωσμένα να προσφέρει γιατρειά. Η Ελίζαμπεθ και η οικογένειά της αρρωσταίνουν και η Ντεμέλζα σπεύδει να τους βοηθήσει. Αρρωσταίνει και εκείνη και μεταδίδει το μικρόβιο και στην κόρη της με ολέθρια αποτελέσματα. Η Θεία Δίκη χτυπά το σκάφος των Γουόρλεγκαν που τσακίζεται στα βράχια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στις 17:15

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου. Βρισκόμαστε στο 1790. Ο αέρας της εξέγερσης και της επανάστασης φυσά σε όλη την Ευρώπη. Ο Ρος Πόλνταρκ καλείται να πολεμήσει για την ελευθερία του όταν ο Τζορτζ Γουόρλεγκαν προσπαθεί να τον οδηγήσει στην κρεμάλα με την κατηγορία του επαναστάτη. Ο Φράνσις και η Ελίζαμπεθ παρακολουθούν εμβρόντητοι την ακροαματική διαδικασία, όπως και η Βέριτι με την Ντεμέλζα. Ο Ρος καταφέρνει να κερδίσει τους ενόρκους που τον απαλλάσσουν από όλες τις κατηγορίες.
Πνιγμένοι στα χρέη, ο Φράνσις μαζί με τον Ρος προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, θέτοντας σε λειτουργία ένα ορυχείο χωρίς τους Γουόρλεγκαν. Ο Ρος και η Ελίζαμπεθ καλούνται να αντιμετωπίσουν απροσδόκητα συμβάντα. Στο μεταξύ, απρόσμενες καταστάσεις συνδέουν την τύχη της οικογένειας Πόλνταρκ με τον γιατρό Ντουάιτ Ένις και τη νεαρή κληρονόμο Καρολίνα Πενβένεν.
Τα μέλη της οικογένειας Πόλνταρκ θα μάθουν να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους, αλλά με ποιο κόστος άραγε;

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Ο Ρος ετοιμάζεται για τη δίκη του, ενώ η Ελίζαμπεθ και η Ντεμέλζα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον βοηθήσουν. H Eλίζαμπεθ προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να πείσει τον Τζορτζ να βοηθήσει τον Ρος, αλλά ο Ρος αρνείται, γνωρίζοντας ότι το τίμημα θα είναι πολύ ακριβό. Ο Τζορτζ, από την πλευρά του, κάνει ό,τι μπορεί για να βλάψει τον Ρος. Ο Φράνσις παλεύει με τη συνείδησή του, έρχεται σε σύγκρουση με τον Τζορτζ και του λέει ό,τι πιστεύει για εκείνον, γνωρίζοντας ότι όλη του η περιουσία κινδυνεύει εξαιτίας των δανείων που έχει πάρει από την οικογένεια Γουόρλεγκαν. Ο Ντουάιτ γνωρίζει την πλούσια κληρονόμο Κάρολιν Πενβένεν. Όταν ο Ρος βλέπει ότι η Τζουντ πρόκειται να καταθέσει εναντίον του, αντιλαμβάνεται ότι η προοπτική του απαγχονισμού του είναι ορατή.

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο. Την παραμονή της δίκης του συζύγου της, η Ντεμέλζα αγνοεί τη συμβουλή του Πενβένεν και προσεγγίζει τον δικαστή Λίστερ σε μια προσπάθεια να πετύχει την επιείκειά του. Το σχέδιό της ανατρέπεται μετά την παρέμβαση του Τζορτζ Γουόρλεγκαν. Ο Τζορτζ είναι σίγουρος ότι ο Ρος θα κριθεί ένοχος. Παρά τους μάρτυρες κατηγορίες και τα όσα ακούγονται στο δικαστήριο, ο Ρος καταφέρνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η κατάθεση του καπετάνιου και κάποιων πιστών του φίλων μεταστρέφουν το κλίμα και η ετυμηγορία των ενόρκων απαλλάσσει τον Ρος από όλες τις κατηγορίες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...