11/01/2021

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο πρώτο DIRECT του 2021 με τον Τάκη Χατζή, Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα στον Alpha

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεναγεί τον Τάκη Χατζή στο στρατηγείο του, στο πρώτο DIRECT για το 2021, αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μιλάει για το lockdown και την καθημερινή ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού, το εμβόλιο, το τρίτο κύμα της πανδημίας που δεν έχει χτυπήσει ακόμη την Ελλάδα, αλλά και...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεναγεί τον Τάκη Χατζή στο στρατηγείο του, στο πρώτο DIRECT για το 2021, αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μιλάει για το lockdown και την καθημερινή ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού, το εμβόλιο, το τρίτο κύμα της πανδημίας που δεν έχει χτυπήσει ακόμη την Ελλάδα, αλλά και απαντάει στο πως αντιμετωπίζει τα σχόλια και τον χαρακτηρισμό του ως Hard Nick.

Καλεσμένη της εκπομπής είναι και η Μιμή Ντενίση που ξεδιπλώνει τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και μιλάει για τους μεγάλους έρωτες, τους «δυόμιση» γάμους της, ενώ αποκαλύπτει και ποιος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της.

Δείτε το τρέιλερ:

https://youtu.be/U8NAhmLn_pc

Αυτή την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, και κάθε Τρίτη τα μεσάνυχτα,

Τάκης Χατζής Direct. Η Αλήθεια… ευθέως.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.