17/03/2021

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην εκπομπή «Art Week» με τη Λένα Αρώνη

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Art Week», συναντά στο Εθνικό Θέατρο τον αγαπημένο καλλιτέχνη Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με αφορμή την παράσταση που ανεβαίνει διαδικτυακά με τίτλο «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, στις 20:00

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Art Week», συναντά στο Εθνικό Θέατρο τον αγαπημένο καλλιτέχνη Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με αφορμή την παράσταση που ανεβαίνει διαδικτυακά με τίτλο «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλάει για τις πρόβες, τo live streaming, την πανδημία. Μία συζήτηση για όλη τη διαδρομή του, τους «Άγαμους Θύτες», τη Θεσσαλονίκη, την επιτυχία, την ανασφάλεια του επαγγέλματός του αλλά και τη μοναδική χαρά που προσφέρει, τις σχέσεις, την πολιτική, τον ρόλο του ενεργού πολίτη, την αξία της συγγνώμης, του ευχαριστώ, την κόρη του και τα σχέδιά του.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.