25/05/2021

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στη "Βαβέλ", Τρίτη 25 Μαΐου στις 00:10

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη ΒΑΒΕΛ και το Νίκο Φιλιππίδη την Τρίτη 25 Μαΐου στις 00:10. Το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα μετά την πανδημία, η επανεκκίνηση της Αθήνας, η ευκαιρία των μεγάλων ανατροπών, η τύχη του «Μεγάλου Περιπάτου» και ο πόλεμος στα social media.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη ΒΑΒΕΛ και το Νίκο Φιλιππίδη  την Τρίτη 25 Μαΐου στις 00:10.

Το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα μετά την πανδημία, η επανεκκίνηση της Αθήνας, η ευκαιρία των μεγάλων ανατροπών, η τύχη του «Μεγάλου Περιπάτου» και ο πόλεμος στα social media.  

Ακόμα στην «ΒΑΒΕΛ» μιλάει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Ξεδιπλώνει τις επόμενες κινήσεις του σχεδίου «Ελευθερία» για τους 20αρηδες, το σχέδιο κινητοποίησης  των ανεμβολίαστων και τα αυξημένα δικαιώματα των εμβολιασμένων. 

«ΒΑΒΕΛ» - ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Παρουσίαση : Νίκος Φιλιππίδης

Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός

#megatv  #babel

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.