13/09/2021

«Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» – Νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Όλα τα επεισόδια της νέας συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ «Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» (Expedition Unpacked), μπορούν να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00

Όλα τα επεισόδια της νέας συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ «Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» (Expedition Unpacked), μπορούν να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00.

Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2021.

Σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε τις άγνωστες πτυχές των εντυπωσιακών εξερευνήσεων του Στιβ Μπάκσαλ, που αποκαλύπτουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι ο ίδιος και η ομάδα του.

Εικόνες πίσω από τις κάμερες, που κόβουν την ανάσα, στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00
Επεισόδιο 1ο: «Χωρίς γυρισμό»
(No Turning Back)

Το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζει όλες εκείνες τις στιγμές που λίγο έλειψε να θέσουν τέλος στις περιπέτειες του Στιβ Μπάκσαλ και της ομάδας του.
Στιγμές που τους έκαναν να αμφιβάλουν για το αν έπρεπε να βρίσκονται εκεί, αφού γνώριζαν ότι αν έκαναν ένα βήμα ακόμα, δεν θα υπήρχε γυρισμός.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00
Επεισόδιο 2ο: «Συναντήσεις και αναμετρήσεις»
(Close Encounters)

Σ’ αυτό το επεισόδιο βλέπουμε από άλλη ματιά συναντήσεις του Στιβ Μπάκσαλ από κοντά, με πλάσματα που προκαλούν δέος και φόβο, όπως τον μεγαλύτερο χερσαίο θηρευτή του κόσμου. Επίσης, βλέπουμε τις επικίνδυνες αναμετρήσεις της ομάδας με την ίδια τη φύση στα πλημμυρισμένα σπήλαια του Μεξικού και τους απότομους γκρεμούς του Ομάν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00
Επεισόδιο 3ο: «Ομαδική δουλειά»
(Teamwork)

Αυτό το επεισόδιο παρουσιάζει τα ικανά μέλη που απαρτίζουν τις ομάδες αποστολών σε πέντε παγκόσμιες πρωτιές της εκπομπής, τα οποία με τις κατάλληλες δεξιότητες, την εμπειρία τους, τη δίψα για περιπέτεια και το ομαδικό τους πνεύμα συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των εξερευνήσεων στη Ν. Αμερική, στην Ινδονησία, στο Ομάν, στο Μεξικό και στην Αρκτική.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00
Eπεισόδιο
4ο (τελευταίο): «Τα παρασκήνια»
(Behind the Scenes)

Σ’ αυτό το επεισόδιο αποκαλύπτουμε εικόνες από τα παρασκήνια και την υλικοτεχνική υποστήριξη που μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τη βιντεοσκόπηση πέντε αποστολών.
Δουλεύοντας ομαδικά, όχι απλά οδεύσαμε στο άγνωστο αλλά μεταφέραμε και αυτά τα επικά ταξίδια στην τηλεοπτική οθόνη.

Κατηγορία Watch on SAT TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.