22/11/2021

«Απίθανες Ιστορίες» – Νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ3

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής, με τίτλο «That’s amazing/Απίθανες Ιστορίες» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 15:00 – και κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα – και θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής, με τίτλο «Thats amazing/Απίθανες Ιστορίες» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3 τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 15:00 – και κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα – και θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.

Η εκπομπή ταξιδεύει το κοινό στη φύση, για να βρει ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που κάνουν καταπληκτικά, πρωτοπόρα και παράξενα πράγματα με τις καιρικές συνθήκες και με τα στοιχεία της φύσης. Κάθε ωριαίο επεισόδιο (Εξερευνητές / Explorers, Διεκδικητές / Challengers, Προστάτες / Protectors, Φύλακες / Guardians, Τολμηροί Άνθρωποι / Risk Takers, Πρωτοπόροι / Pioneers, Δημιουργοί / Creators, Πράττοντες / Doers) παρουσιάζει έξι με οχτώ συναρπαστικές ιστορίες γεμάτες πάθος, τόλμη και έμπνευση.Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Εξερευνητές/Explorers» θα γνωρίσουμε εξερευνητές της υπαίθρου, όπως πιλότους που κάνουν τον γύρο του κόσμου με ηλιακή ενέργεια, τολμηρούς κολυμβητές που παλεύουν για τη ζωή τους, καθώς φτάνουν στον τερματισμό, και έναν άντρα που μετατρέπει σε τεράστια έργα τέχνης τις καταιγίδες σε μεγάλα ύψη.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, για 14 ημέρες μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3

Κατηγορία Watch on SAT TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.