20/01/2022

Οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Πάρκο Κρούγκερ, το μεγαλύτερο καταφύγιο της άγριας ζωής στη Νότια Αφρική

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το μαγευτικό ταξίδι τους στη Νότια Αφρική, και φτάνουν στο μοναδικό Πάρκο Κρούγκερ, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 17:55 στο OPEN.

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το μαγευτικό ταξίδι τους στη Νότια Αφρική, και φτάνουν στο μοναδικό Πάρκο Κρούγκερ, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 17:55 στο OPEN.

Στο Πάρκο Κρούγκερ, οι εκπλήξεις είναι παντού! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν σαφάρι και παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους και κροκόδειλους. Τι θα κάνουν όταν μία λεοπάρδαλη αποφασίζει να εισβάλει στο ξενοδοχείο που μένουν; Μία εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Μετά από αυτή την ιδιαίτερη περιπέτεια, επισκέπτονται ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο – τρένο, αλλά και τα ιδιωτικά καταφύγια του Πάρκου Κρούγκερ που κόβουν την ανάσα ενώ τέλος, απολαμβάνουν ένα ατμοσφαιρικό δείπνο μέσα στην άγρια σαβάνα.

Ο Τάσος Δούσης φέρνει τις πιο δυνατές Εικόνες, μέσα από το μοναδικό αυτό καταφύγιο άγριας ζωής.

Εικόνες: Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 17:55 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ 

Κατηγορία Watch on SAT TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.