29/03/2014

Ημερίδα IKUSI από την Αφοί Χριστόπουλοι

Live αναμετάδοση από την 1η ημερίδα

Γράφτηκε από: Αργύρης Νομικός
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται μέχρι αυτή τη στιγμή οι ημερίδες των Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για το switch off, το LTE και την ψηφιακή μετάβαση. Η ημερίδα του Σαββάτου ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Europa σχεδόν απέναντι από το κεντρικό λιμάνι της Πάτρας...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται μέχρι αυτή τη στιγμή οι ημερίδες των Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για το switch off, το LTE και την ψηφιακή μετάβαση. Η ημερίδα του Σαββάτου ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Europa σχεδόν απέναντι από το κεντρικό λιμάνι της Πάτρας.

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος άνοιξε τις ημερίδες και προέβη στον αρχικό χαιρετισμό. Φυσικά, όλη η εταιρία Αφοί Χριστόπουλοι παραβρέθηκε στις ημερίδες με πρώτο από όλο τον ιδρυτή της εταιρίας κο Ανδρέα Χριστόπουλο. Μεταξύ άλλων είδαμε την κα Κλεοπάτρα Χριστοπούλου, τον κο Γιώργο Κατσαρό, την Ελένη Μαυροπούλη, τον κο Σταύρο Μαλλιαρό, Παναγιώτη Χατζημιχαήλ, Πασχάλη Μαλαθούνη, και άλλους.

Όπως είθισται βασικός ομιλητής των ημερίδων ήταν ο Θανάσης Κυριακόπουλος, ο οποίος για άλλη μια φορά μαζί με τα προϊόντα των εταιριών IKUSI και PROMAX που παρουσίασε, ανέδειξε μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθόλη τη διάρκεια της 5ώρης ημερίδας. Άξιο αναφοράς ήταν οι πάμπολλες ερωτήσεις των τεχνικών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κάτι που δείχνει πόσο σημαντική ήταν για τον τεχνικό μας κλάδο αυτή η ενημέρωση.

Η προσέλευση του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν πέραν των αναμενομένων, αφού ήρθαν περισσότεροι τεχνικοί από όσοι αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή. Όπως είθισται στα σεμινάρια IKUSI, κατέφθασαν τεχνικοί – εγκαταστάτες από όλη την Ελλάδα, με τους περισσότερους βέβαια να είναι από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το όλο καλό κλίμα της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την έκπτωση 10% που δίνει σε προϊόντα IKUSI και PROMAX η εταιρία Αφοί Χριστόπουλοι σε όσους παρακολουθήσαν την εκδήλωση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν αίτηση για να αποκτήσουν βεβαίωση παρακολούθησης ημερίδων IKUSI, που διαθέτει η εταιρία σε όσους συμμετείχαν.

Οι ημερίδες συνεχίζονται και αύριο Κυριακή με ώρα εκκίνησης στις 09:30 το πρωί, όπου και θα παρουσιαστούν και οι πιο επαγγελματικές λύσεις της εταιρίας. Σύμφωνα μάλιστα με τα υπάρχοντα στοιχεία οι κρατήσεις θέσεων, ήδη έχουν ξεπεράσει τις καλύτερες προβλέψεις.

Το Digital TV info παρακολούθησε από κοντά την πρώτη ημερίδα και συγχαίρει τις δύο εταιρίες Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για την πολύ σημαντική τους συνεισφορά στην επιμόρφωση του κλάδου μας.

 

Κατηγορία Σεμινάρια

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.