Φωτορεπορτάζ . Σεμινάρια
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 | 20:20

Ημερίδα IKUSI από την Αφοί Χριστόπουλοι

Live αναμετάδοση από την 1η ημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται μέχρι αυτή τη στιγμή οι ημερίδες των Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για το switch off, το LTE και την ψηφιακή μετάβαση. Η ημερίδα του Σαββάτου ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Europa σχεδόν απέναντι από το κεντρικό λιμάνι της Πάτρας...
Γράφτηκε από: Αργύρης Νομικός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται μέχρι αυτή τη στιγμή οι ημερίδες των Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για το switch off, το LTE και την ψηφιακή μετάβαση. Η ημερίδα του Σαββάτου ξεκίνησε στις 15:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Europa σχεδόν απέναντι από το κεντρικό λιμάνι της Πάτρας.

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος άνοιξε τις ημερίδες και προέβη στον αρχικό χαιρετισμό. Φυσικά, όλη η εταιρία Αφοί Χριστόπουλοι παραβρέθηκε στις ημερίδες με πρώτο από όλο τον ιδρυτή της εταιρίας κο Ανδρέα Χριστόπουλο. Μεταξύ άλλων είδαμε την κα Κλεοπάτρα Χριστοπούλου, τον κο Γιώργο Κατσαρό, την Ελένη Μαυροπούλη, τον κο Σταύρο Μαλλιαρό, Παναγιώτη Χατζημιχαήλ, Πασχάλη Μαλαθούνη, και άλλους.

Όπως είθισται βασικός ομιλητής των ημερίδων ήταν ο Θανάσης Κυριακόπουλος, ο οποίος για άλλη μια φορά μαζί με τα προϊόντα των εταιριών IKUSI και PROMAX που παρουσίασε, ανέδειξε μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθόλη τη διάρκεια της 5ώρης ημερίδας. Άξιο αναφοράς ήταν οι πάμπολλες ερωτήσεις των τεχνικών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κάτι που δείχνει πόσο σημαντική ήταν για τον τεχνικό μας κλάδο αυτή η ενημέρωση.

Η προσέλευση του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν πέραν των αναμενομένων, αφού ήρθαν περισσότεροι τεχνικοί από όσοι αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή. Όπως είθισται στα σεμινάρια IKUSI, κατέφθασαν τεχνικοί – εγκαταστάτες από όλη την Ελλάδα, με τους περισσότερους βέβαια να είναι από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το όλο καλό κλίμα της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την έκπτωση 10% που δίνει σε προϊόντα IKUSI και PROMAX η εταιρία Αφοί Χριστόπουλοι σε όσους παρακολουθήσαν την εκδήλωση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν αίτηση για να αποκτήσουν βεβαίωση παρακολούθησης ημερίδων IKUSI, που διαθέτει η εταιρία σε όσους συμμετείχαν.

Οι ημερίδες συνεχίζονται και αύριο Κυριακή με ώρα εκκίνησης στις 09:30 το πρωί, όπου και θα παρουσιαστούν και οι πιο επαγγελματικές λύσεις της εταιρίας. Σύμφωνα μάλιστα με τα υπάρχοντα στοιχεία οι κρατήσεις θέσεων, ήδη έχουν ξεπεράσει τις καλύτερες προβλέψεις.

Το Digital TV info παρακολούθησε από κοντά την πρώτη ημερίδα και συγχαίρει τις δύο εταιρίες Αφοί Χριστόπουλοι και IKUSI Hellas για την πολύ σημαντική τους συνεισφορά στην επιμόρφωση του κλάδου μας.

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Media Mania 810 HD

Η αγορά σήμερα

22-05-2017

Golden Media Mania 810 HD

Για τους περισσότερους, βασικά κριτήρια για την επιλογή μοντέλου επίγειου ψηφιακού δέκτη αποτελούν το κόστος και η απλότητα στη λειτουργία του. Ο γερμανικός Golden Media Mania 810 HD είναι ένας οικονομικός επίγειος ψηφιακός δέκτης με εύκολη λειτουργία και ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει tuner που είναι συμβατό με το επόμενης γενιάς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 104

Τεύχος 104

19-04-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 104

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Στο νέο τεύχος το θέμα που δεσπόζει είναι τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια. Βλέπετε από εδώ και στο εξής, σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινάει η ημιτελική και τελική φάση και η δορυφορική τηλεόραση τα δείχνει όλα. Άλλα μέσω συνδρομής, αλλά μέσω ελεύθερων καναλιών και άλλα μέσω ελαφράς κωδικοποίησης BISS. Δείτε στο σχετικό άρθρο που θα βρείτε τα πιο αξιόλογα αθλητικά κανάλια. Η απόφαση της ΕΡΤ να μην πετάξει τους παλιούς αναλογικούς πομπούς, αλλά να τους μετατρέψει σε ψηφιακούς δείχνει ξεκάθαρα, ότι η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης σέβεται τις οικονομικές θυσίες του ελληνικού λαού και δεν πετάει τα χρήματά του. Το όλο project που αφορά την αναβ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved