Φωτορεπορτάζ . Σεμινάρια
Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 | 01:25

Hμερίδα της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Live ανταπόκριση από το σεμινάριο της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ για τη ψηφιακή μετάβαση

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης.

Την ημερίδα ξεκινάει ο κ. Άκης Καραΐωσηφίδης της Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Ψηφιακής Μετάβασης ο κ. Καραΐωσηφίδης τόνισε τα σημεία που πρέπει να προσέξουν τα καταστήματα για να είναι έτοιμα για τις ανάγκες που πρόκειται να προκύψουν μέσα στο 2014. Έχοντας καλύψει το 50% της ψηφιακής μετάβασης μέχρι σήμερα, το 2014 θα πρέπει να καλυφτεί το υπόλοιπο 50% της χώρας, δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Η συνεργασία της Ψηφιακής Τεχνολογίας με την Lemco προσφέρει πληθώρα λύσεων σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές για την λήψη, επεξεργασία και διανομή ψηφιακών επίγειων σημάτων.

Με τη σειρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης συνεχίζει την ημερίδα παρουσιάζοντας τις λύσεις της Lemco για την επεξεργασία, διανομή, αναμετάδοση και εκπομπή επίγειων ψηφιακών σημάτων.

Συνεχίζοντας την παράδοση της Leband και έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία κατασκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού της γνωστής ελληνικής εταιρίας από το 1975 (και των πολύ γνωστών αναλογικών αναμεταδοτών Leband), η Lemco διαθέτει προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στην Ελληνική αγορά. Όλα τα προϊόντα της Lemco είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στη χώρα μας και χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα απόδοσης και κατασκευής.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης παρουσιάζει στο σεμινάριο τις λύσεις της Lemco με αφορμή το αναλογικό Switch Off της Πελοποννήσου.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

18-09-2017

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Το νέο G-200 της γερμανικής Golden Interstar, είναι ένα OTT TV Box που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχεται με προεγκατεστημένο τον εκπληκτικό...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Τεύχος 109

20-09-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Είναι γνωστό ότι οι πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της παγκόσμιας αγοράς προβάλλονται σε Α προβολή, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στην Αμερική, αποκλειστικά από τα συνδρομητικά πακέτα NOVA και COSMOTE TV. Εμείς, ενόψει νέας σαιζόν, συλλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.Ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός για την ψηφιακή TV στη χώρα μας, αφού έχει εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των αδειών TV. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο, καθώς και άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως την ακύρωση του διαγωνισμού των 156 πομπών της ΕΡΤ, μέσα από την στήλη Media News, της Ματίνας Παπαχριστούδη.Η νέα σεζόν ξεκίνησε και τα πρώτα νέα π...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved