Φωτορεπορτάζ . Σεμινάρια
Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 | 01:25

Hμερίδα της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Live ανταπόκριση από το σεμινάριο της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ για τη ψηφιακή μετάβαση

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης.

Την ημερίδα ξεκινάει ο κ. Άκης Καραΐωσηφίδης της Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Ψηφιακής Μετάβασης ο κ. Καραΐωσηφίδης τόνισε τα σημεία που πρέπει να προσέξουν τα καταστήματα για να είναι έτοιμα για τις ανάγκες που πρόκειται να προκύψουν μέσα στο 2014. Έχοντας καλύψει το 50% της ψηφιακής μετάβασης μέχρι σήμερα, το 2014 θα πρέπει να καλυφτεί το υπόλοιπο 50% της χώρας, δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Η συνεργασία της Ψηφιακής Τεχνολογίας με την Lemco προσφέρει πληθώρα λύσεων σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές για την λήψη, επεξεργασία και διανομή ψηφιακών επίγειων σημάτων.

Με τη σειρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης συνεχίζει την ημερίδα παρουσιάζοντας τις λύσεις της Lemco για την επεξεργασία, διανομή, αναμετάδοση και εκπομπή επίγειων ψηφιακών σημάτων.

Συνεχίζοντας την παράδοση της Leband και έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία κατασκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού της γνωστής ελληνικής εταιρίας από το 1975 (και των πολύ γνωστών αναλογικών αναμεταδοτών Leband), η Lemco διαθέτει προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στην Ελληνική αγορά. Όλα τα προϊόντα της Lemco είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στη χώρα μας και χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα απόδοσης και κατασκευής.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης παρουσιάζει στο σεμινάριο τις λύσεις της Lemco με αφορμή το αναλογικό Switch Off της Πελοποννήσου.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Media Mania 810 HD

Η αγορά σήμερα

22-05-2017

Golden Media Mania 810 HD

Για τους περισσότερους, βασικά κριτήρια για την επιλογή μοντέλου επίγειου ψηφιακού δέκτη αποτελούν το κόστος και η απλότητα στη λειτουργία του. Ο γερμανικός Golden Media Mania 810 HD είναι ένας οικονομικός επίγειος ψηφιακός δέκτης με εύκολη λειτουργία και ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει tuner που είναι συμβατό με το επόμενης γενιάς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 104

Τεύχος 104

19-04-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 104

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Στο νέο τεύχος το θέμα που δεσπόζει είναι τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια. Βλέπετε από εδώ και στο εξής, σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινάει η ημιτελική και τελική φάση και η δορυφορική τηλεόραση τα δείχνει όλα. Άλλα μέσω συνδρομής, αλλά μέσω ελεύθερων καναλιών και άλλα μέσω ελαφράς κωδικοποίησης BISS. Δείτε στο σχετικό άρθρο που θα βρείτε τα πιο αξιόλογα αθλητικά κανάλια. Η απόφαση της ΕΡΤ να μην πετάξει τους παλιούς αναλογικούς πομπούς, αλλά να τους μετατρέψει σε ψηφιακούς δείχνει ξεκάθαρα, ότι η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης σέβεται τις οικονομικές θυσίες του ελληνικού λαού και δεν πετάει τα χρήματά του. Το όλο project που αφορά την αναβ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved