Φωτορεπορτάζ . Σεμινάρια
Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 | 01:25

Hμερίδα της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Live ανταπόκριση από το σεμινάριο της LEMCO - ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ για τη ψηφιακή μετάβαση

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης...
Γράφτηκε από: Παύλος Κερασίδης

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η LEMCO εν όψει και της τελικής φάσης της ψηφιακής μετάβασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το επικείμενο "switch-off" της Πελοποννήσου, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα που θα αφορά τα επαγγελματικά συστήματα της LEMCO, τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της ΨΗΨΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, και γενικότερα τα θέματα της ψηφιακής μετάβασης.

Την ημερίδα ξεκινάει ο κ. Άκης Καραΐωσηφίδης της Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Ψηφιακής Μετάβασης ο κ. Καραΐωσηφίδης τόνισε τα σημεία που πρέπει να προσέξουν τα καταστήματα για να είναι έτοιμα για τις ανάγκες που πρόκειται να προκύψουν μέσα στο 2014. Έχοντας καλύψει το 50% της ψηφιακής μετάβασης μέχρι σήμερα, το 2014 θα πρέπει να καλυφτεί το υπόλοιπο 50% της χώρας, δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.

Η συνεργασία της Ψηφιακής Τεχνολογίας με την Lemco προσφέρει πληθώρα λύσεων σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές για την λήψη, επεξεργασία και διανομή ψηφιακών επίγειων σημάτων.

Με τη σειρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης συνεχίζει την ημερίδα παρουσιάζοντας τις λύσεις της Lemco για την επεξεργασία, διανομή, αναμετάδοση και εκπομπή επίγειων ψηφιακών σημάτων.

Συνεχίζοντας την παράδοση της Leband και έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία κατασκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού της γνωστής ελληνικής εταιρίας από το 1975 (και των πολύ γνωστών αναλογικών αναμεταδοτών Leband), η Lemco διαθέτει προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στην Ελληνική αγορά. Όλα τα προϊόντα της Lemco είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στη χώρα μας και χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα απόδοσης και κατασκευής.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης παρουσιάζει στο σεμινάριο τις λύσεις της Lemco με αφορμή το αναλογικό Switch Off της Πελοποννήσου.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Inverto Twin High Gain

Η αγορά σήμερα

20-02-2017

Inverto Twin High Gain

Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι το καλύτερο LNB της εταιρίας Inverto και ένα από τα καλύτερα της αγοράς, είναι το γνωστό High Gain, το οποίο παρουσιάζει υψηλή ευαισθησία σχεδόν σε όλο το δορυφορικό φάσμα συχνοτήτων, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εύκολες λήψεις. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μία έλλειψη στο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Τεύχος 102

22-02-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 102

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό της τηλεόρασης υπερυψηλής ευκρίνειας UHD. Πρώτα απ’ όλα, θα βρείτε σχετικό αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια UHD. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο δορυφόρος παραμένει η πλέον αξιόπιστη πηγή για όλους όσους έχουν κάνει επένδυση σε TV τεχνολογίας 4Κ. Ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο θα βρείτε και τα κανάλια του νέου πρότυπου DVB-S2X. Επειδή το πρότυπο DVB-S2X, είναι ειδικά σχεδιασμένο για δορυφορικές εκπομπές UHD, κάναμε ένα ειδικό άρθρο για αυτό, ώστε όλοι να γνωρίζεται γιατί ακριβώς επιλέχθηκε αυτό το πρότυπο για την διαμόρφωση των δορυφορικών εκπομπών υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Σε επίπεδο ειδησε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved