ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  • COSMOTE TV: Love Life, Chucky & 6 ακόμα νέοι τίτλοι σειρών που ξεχωρίζουν
    COSMOTE TV: Love Life, Chucky & 6 ακόμα νέοι τίτλοι σειρών που ξεχωρίζουν

    Με τη συνέχεια της ρομαντικής σειράς ανθολογίας «Love Life» του Σαμ Μπόιντ (In a Relationship), την «επιστροφή» της κούκλας «Chucky» που μας στοίχειωσε στα 90’s και το νέο τηλεοπτικό βήμα της Κέιτ Μπεκινσέιλ (Underworld) με τίτλο «Guilty Party», εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Οι νέοι τίτλοι σειρών δεν σταματούν εδώ...

SECURITY REPORT
NOW
NOW

Review Videos

Δείτε τα βίντεο των δοκιμών της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Cosmote TV - Κατέβασμα Ταινιών & Replay TV

fritzbox
Σας παρουσιάζουμε τις πιο χρήσιμες δυνατότητες της εφαρμογής Cosmote TV που διαθέτει λειτουργίες για κατέβασμα ταινιών για offline προβολή και το δυνατό Replay TV!

AVM FRITZ!Box 6850 LTE

fritzbox
Το DigitalTVinfo σας παρουσιάζει το FRITZ!Box 6850 LTE, το οποίο είναι ένα LTE modem/router κατηγορίας 4 που μπορεί να υποστηρίξει ταχύτητες έως 150Mbps για το Download και έως 50Mbps για το Upload.

INFOMIR MAG524

infomir
Το DigitalTVinfo σας παρουσιάζει το Infomir MAG524, το οποίο ανήκει στην επόμενη γενιά συσκευών MAG, και είναι εξοπλισμένο με νέο chipset, νέα GPU και έναν επεξεργαστή 25% ισχυρότερο.

HOMATICS DONGLE Q

homatics
Το DigitalTVinfo σας παρουσιάζει το Homatics Dongle Q, ένα καινοτόμο Media Streamer που έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Mecool K5 Review

mecool
Το DigitalTVinfo.gr σας παρουσιάζει το Mecool K5. Ένα 4K TV Box που κίνησε έντονα το ενδιαφέρον μας δοκιμάσαμε στο εργαστήριο της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.