Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 | 16:38

Αλλαγές στην υπηρεσία Nova Go!

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του. Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

 

Γράφτηκε από: N.D

Αλλαγές όπως φαίνεται έρχονται στον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Nova Go. Η αλλαγή συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση είναι πως πλέον, εάν ο συνδρομητής της Nova δεν είναι σε δίκτυο Forthnet , δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ένα αθλητικό κανάλι και στην TV και στο smartphone/tablet η laptop του.

Ήδη, σε μερίδα συνδρομητών έχει αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα (φωτό) που ουσιαστικά πληροφορεί για τις επερχόμενες αλλαγές.

Αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά με δυο τρία παραδείγματα:

1. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet τότε ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι και μπορεί να παρακολουθήσει ταυτόχρονα ένα αθλητικό γεγονός που δείχνει π.χ το Novasports1 HD και στην τηλεόραση αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

2. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet αλλά είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi άλλου παρόχου, τότε λαμβάνει το παρακάτω μήνυμα (φωτό) και θα πρέπει να επιλέξει που θα δει τον αγώνα. Αν επιλέξει να παρακολουθήσει τον αγώνα του NS1 HD στο tablet του, η εικόνα (για το συγκεκριμένο κανάλι) στην TV της οικίας του θα διακοπεί προσωρινά. Και το ανάποδο φυσικά.

3. Εάν ο συνδρομητής είναι στο δίκτυο της Forthnet ,είναι εκτός της οικίας του, και στο χώρο που βρίσκεται υπάρχει wi-fi Forthnet, τότε βλέπει ταυτόχρονα κανονικά και στην TV αλλά και στη Nova Go συσκευή του.

4. Εάν ο συνδρομητής δεν είναι στο δίκτυο της Forthnet, τότε είτε βρίσκεται εκτός είτε εντός της οικίας του, δε θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα π.χ το Novasports1 HD και στην TV και στη Nova Go συσκευή του. Θα πρέπει να επιλέξει ποιο από τα δυο επιθυμεί.

Πάντως, ακόμη και με αυτές τις αλλαγές, η προσωπική μας άποψη είναι πως η εφαρμογή NOVA Go παραμένει αρκετά πιο χρηστική συγκριτικά με την ανταγωνιστική υλοποίηση, που απαιτεί να υπάρχει σύνδεση (συμβολαίου ή καρτοκινητή) για να λειτουργήσει. 

Διευκρινήσεις:

α)Οι αλλαγές αφορούν μόνο τα αθλητικά κανάλια της Nova.

β)Ο περιορισμός της ταυτόχρονης παρακολούθησης αφορά ένα και μόνο κανάλι τη φορά. Δηλαδή εάν στην TV παίζει το Novasports1 HD, επιτρέπεται η παρακολούθηση ενός άλλου αθλητικού καναλιού- ας πούμε του Novasports2 HD- στη Nova Go συσκευή.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολυδιακόπτες WISI Flexswitch

Η αγορά σήμερα

16-01-2017

Πολυδιακόπτες WISI Flexswitch

Η WISI ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς πολυδιακοπτών FLEXSWITCH με στόχο τις οικονομικές SAT-IF διανομές. Η σειρά χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφίας της, την ευελιξία της και την χαμηλή της τιμή. Αποτελείται από 28 πολυδιακόπτες με παθητικό ή ενεργό μονοπάτι επιγείων για αυτόνομη χρήση με υποστήριξη Quad-LNB. Όλοι οι πολυδιακόπτες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 101

Τεύχος 101

18-01-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 101

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το νέο τεύχος στο μεγαλύτερο του μέρος κινείται στον αστερισμό του 4Κ. Η υπερ-υψηλή ευκρίνεια ή UHD είναι πλέον μια πραγματικότητα για την δορυφορική αγορά. Αυτό το μήνα συγκεντρώσαμε συνολικά 16 δέκτες UHD/4K, εκ των οποίων, οι 15 διατίθενται στην ελληνική αγορά. Δείτε τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε δέκτη και διαλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα με την 4K τηλεόρασή σας. Σε επίπεδο ειδησεογραφίας, κάθε μήνα η Ματίνα Παπαχριστούδη, σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τα ρυθμιστικά ζητήματα της επίγειας ψηφιακής TV στη χώρα μας. Στο νέο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις, όσο αφορά την ανανέωση συμφωνιάς...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved