Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 185
tech2024 02 26 at 08 13 19 TM 456
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26 Φεβρουαρίου 2024 09:32
21 Δεκεμβρίου 2023 08:31

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ LG SOUNDBARS

Untitled 1 124 d61c6dd0

Καθηλωτικός ήχος για μέγιστη απόλαυση οικιακής ψυχαγωγίας

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γιορτάζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια σειρά από οικογενειακές δραστηριότητες. Είτε επιλέξετε να δείτε μια χριστουγεννιάτικη ταινία ή σειρά, είτε να περάσετε τα βράδια σας ακούγοντας αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας voicebooks, η LG και τα soundbars της θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αγαπημένες αναμνήσεις.

Τα soundbars της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία ήχου, παρέχοντας κρυστάλλινο ήχο και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Τα LG soundbars έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου για κάθε τύπο περιεχομένου, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σε νέα ύψη.

Το LG S40Q soundbar είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να βελτιώνει τον ήχο, αλλά και για να συμπληρώνει τον χώρο και τον τρόπο ζωής σας. Μπορεί να μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε home theater με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300 W και το ισχυρό, ασύρματο subwoofer και να απογειώσει την οικιακή ψυχαγωγία.

LG Soundbar S40Q

Απολαύστε τους διαλόγους και τη μουσική σας με ισορροπημένο, δυναμικό και λεπτομερή ήχο που νιώθετε ότι σας περιβάλλει. Με την λειτουργία TV Sound Mode Share[1], το soundbar χρησιμοποιεί τον ΑΙ επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασής[2] για να δημιουργήσει έναν ήχο που είναι πιο καθαρός και προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας.

Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου και μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια αγαπημένη ταινία, για μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά ή για τον ήχο μιας χαλαρωτικής playlist, το LG S40Q κάνει κάθε στιγμή πολύτιμη.

Αντίστοιχα, το soundbar S75Q είναι ένα ηχείο που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, συνδυάζοντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει τεχνολογία ™Meridian Audio που αναβαθμίζει την μουσική και τις ταινίες και προσφέρει ρεαλιστικό ήχο.

LG Soundbar S75Q

Με Dolby Atmos[3] και DTS:X, η μπάρα ήχου προσφέρει υπέροχο και καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο 3.1.2 καναλιών με ισχύ 380W, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την κάθε αγαπημένη σου προσωπική στιγμή με ήχο surround.

Αποδίδει περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision[4] επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση. Το Dolby Atmos Virtual αλλάζει τα δεδομένα του ήχου για να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια και να βυθίζεσαι στη δράση με ήχο κορυφαίου επιπέδου, ενώ το Dolby Atmos® δίνει πνοή στο αγαπημένο σου τραγούδι ζωντανεύοντας τον ήχο.

Με τη βοήθεια του AI Sound Pro, του έξυπνου αλγορίθμου του, το  LG Soundbar αναλύει το περιεχόμενό σου. Είτε παρακολουθείς ταινίες είτε βλέπεις ειδήσεις είτε ακούς μουσική, ο ήχος θα είναι ο βέλτιστος που θα μπορούσες να έχεις.

Το soundbar σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει μοναδικά με την τηλεόραση LG, για να σου χαρίζει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG και ο AI επεξεργαστής[5] της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το soundbar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share[6] (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει αγαπημένο σου περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο.

Το πρωτοποριακό σύστημα ήχου LG Soundbar S80QY έχει μοναδικές δυνατότητες και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ακρόασης, αφού διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth® 5.0, τριπλά κανάλια up-firing και νέο ασύρματο subwoofer με συνολική απόδοση 480W, ενώ η συνεργασία της LG με τον ηγέτη στον τομέα του ήχου ™Meridian Audio, εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία ήχου και κάνει κάθε νέο εγχείρημα να ξεχωρίζει. Με το ασύρματο subwoofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο woofer, το μπάσο είναι βαθύτερο, δυνατότερο και μπορεί να μεταδοθεί σε μεγαλύτερη απόσταση, έτσι, η μουσική και οι ταινίες απολαμβάνονται όπως ποτέ άλλοτε. Με το LG Soundbar S80QY, ο ήχος των LG τηλεοράσεων μετατρέπεται σε εμπειρία κρυστάλλινης ακρίβειας που καθηλώνει και ενθουσιάζει, αναβαθμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές συνήθειες που έχουν σχέση με την οικιακή ψυχαγωγία.

LG Soundbar S80QY

Για φυσική και ρεαλιστική απόδοση ήχου, το AI Room Calibration[7] χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης χώρου. Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG Soundbar αναλύει το περιεχόμενο που βλέπει ο χρήστης για να παρέχει βέλτιστο ήχο, ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθεί. Το soundbar αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™[8], με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM[9] για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

Το LG soundbar S95QR παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και καλύπτει όλες τις ανάγκες, αναβαθμίζοντας την ψυχαγωγία και δίνοντας μια μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας. Ταιριάζει απόλυτα κι αυτό με την LG τηλεόρασή σας, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοσή της, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Με τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης[10]), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης, για να αναλύσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο.

LG Sounbar S95QR

Εάν σας αρέσει η δράση, το S95QR παρέχει αυθεντικές κινηματογραφικές εμπειρίες, καθώς o κινηματογραφικός ήχος 9.1.5 καναλιών, ισχύς 810W, τα τριπλά κανάλια up-firing και το υπογούφερ, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και καθηλωτικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround.

Διαθέτει κιτ πίσω ηχείων 3 δρόμων με 6 κανάλια και προσφέρει ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου, με ήχο που καλύπτει 135 μοίρες. Έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε πιο ελεύθερα στον χώρο και να τελειοποιήσετε την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας[11]. Το ασύρματο υπογούφερ θα σας κάνει να νιώσετε ισχυρότερο, βαθύτερο μπάσο σε αγαπημένα τραγούδια και ταινίες ενώ το ασύρματο υπογούφερ[12] και το μεγαλύτερο ενσωματωμένο γούφερ επιτυγχάνουν τις χαμηλές νότες με ευκολία, με αυξημένη ένταση, ηχητική πίεση και ποιότητα μπάσων που μεταδίδονται σε μεγαλύτερη απόσταση.

Διαθέτει επίσης, τεχνολογία TMMeridian, αποδίδει περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision[13], με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση.

Εάν το δυναμικό παιχνίδι είναι ο στόχος, το LG soundbar θα σας ενθουσιάσει καθώς υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR (Variable Refresh Rate – μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης) και ALLM[14] (Auto Low Latency Mode – αυτόματος χαμηλός λανθάνων χρόνος) για ταίριασμα με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και για μείωση αλλοίωσης της εικόνας.

Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, η σειρά soundbars της LG αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει ανώτερη ηχητική εμπειρία που συμπληρώνει τα εκπληκτικά οπτικά στοιχεία της σύγχρονης ψυχαγωγίας.


[1] Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[2]  Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

[3]Τα Dolby και Dolby Vision είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories Licensing Corporation. Το σύμβολο του διπλού D είναι εμπορικό σήμα της Dolby Laboratories Licensing Corporation.

[4]Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[5] Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

[6]Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να είναι διαθέσιμη ή/και να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[7]Το AI Room Calibration είναι μια τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης του ήχου που αντισταθμίζει το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο το Sound Bar, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που βελτιώνουν την ηχητική απόδοση του Sound Bar. Διευκρινίζεται ότι με την χρήση της τεχνολογίας αυτής δεν λαμβάνει χώρα καμία δραστηριότητα συλλογής, επεξεργασίας, διαβίβασης, κλπ. προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

[8] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[9]Τόσο η τηλεόραση όσο και το Sound Bar πρέπει να υποστηρίζουν τη λειτουργία VRR/ALLM

[10] Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.

[11] Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται μέσω μιας έρευνας των δικών της προτύπων.

[12] Αυτό το προϊόν εξαιρείται από το πίσω ηχείο.

[13] Το Dolby, Dolby Atmos και το σύμβολο του διπλού D είναι σήματα κατατεθέντα της Dolby Laboratories.

[14] Τόσο η τηλεόραση όσο και το Sound Bar πρέπει να υποστηρίζουν τη λειτουργία VRR/ALLM

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 • Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Kathrein UFOpro & UFOprolite

  Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
 • Emme Esse 87435

  Emme Esse 87435

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
 • Ekselans CPE 1200-OLP

  Ekselans CPE 1200-OLP

  Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
 • Nedis SFIND100BK

  Nedis SFIND100BK

  Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
 • Kathrein MS & MP series

  Kathrein MS & MP series

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
 • Engel MV7400

  Engel MV7400

  Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...
 • Ikusi Flow Smart Headend

  Ikusi Flow Smart Headend

  Το Ikusi Flow Smart Headend της ισπανικής Ikusi, λειτουργεί ήδη σε εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και δεκάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, καθώς αποτελεί ένα υπόδειγμα τεχνολογίας διανομ...
 • Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Kathrein LCD 115 A+ & LCD 130 A+

  Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των ομοαξονικών καλωδίων LCD 115 A+ και LCD 130 A+ της γερμανικής Kathrein. Πρόκειται για καλώδια πολύ υψηλής ποιότητας που είναι δοκιμασμένα και πιστ...
 • V-Tech Z2024 H265

  V-Tech Z2024 H265

  Νέος επίγειος ψηφιακός δέκτης από την AstraSat! Πρόκειται για τον V-Tech Z2024 H265, ο οποίος είναι ένας δέκτης MPEG4 με έξοδο HDMI και ανάλυση Full HD (1080p). Χάρη στο νέας γενιάς tuner του (μάρ...
 • Nedis TVSM5120GY

  Nedis TVSM5120GY

  Η επιτραπέζια full motion βάση της Nedis είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 37” έως 75”, με VESA 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400, 600x400 και μέγιστο βάρος 40kg. Διαθέτει μια...
 • Anga PS series

  Anga PS series

  Η εταιρεία Stam Electronics ανακοινώνει νέα παραλαβή σειράς ποιοτικών κεραιών Anga. Πρόκειται για τη σειρά PS, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες που είναι κατάλληλες για επίγε...
 • Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Promax RANGER: Διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video για τη δημοφιλή σειρά πεδιομέτρων

  Είναι πλέον διαθέσιμη η τρίτη ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax RANGER. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER - Εκπαιδευτικά ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
 • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

  Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
 • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

  Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
 • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Sat & Zap, Μάρτιος 2024

  Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...